kix hdi
New member
kad ih zbrojis zavrsis u grabiMichelin Energy - ni slučajno!
Michelin Energy Saver - zakon!
kad ih zbrojis zavrsis u grabiMichelin Energy - ni slučajno!
Ovo prvo mogu potvrdit, iskustva jos od saxa, MXT i E3B, oba su bili horor, energy saver nisam vozio, al bi me tesko neko uvjerio.. Imao sam i pilot exalto na VTS-u, od kojih bi covjek ocekivao ipak neke ozbiljnije performanse pa mi je jedan od sretnijih dana u zivotu bio kad sam ih svukao s felgiMichelin Energy - ni slučajno!
Nemojte takokad ih zbrojis zavrsis u grabi![]()
Hahaha, bas tako LOLa potrošit se neće nikad LOLLOLLOL
Ooo,da,znaaam..Samo, jbg, 195/55 R15 je prilicno skupa :whistling:
Da, znam, na to sam i mislio, greska u pisanju :angel:Ooo,da,znaaam..,a moje su još k tome 195/55/16
:wtf:
prebacit cemo, ne brini, nek se zavrsi rasprava pa cemo ga stavit u gume i felge.opet smo zastranilisad buš pak moral sve ovo prebacivat
:angel:
Onda sljedece kupi 205/55/16Hehehehe
Nevjerojatno,ali istinito da su te 195/55/16 skuplje od 205/55/16
Di ? Pritebi v Molydonu ?Onda sljedece kupi 205/55/16sad ih imas na akciji
![]()
Ne bi ni ja! Drzi se tvornice i nema zime! Ionako ce ti michelin izdrzat bar do 250 000 km, upast ce ti valjda do tad prilika za stavit nove ROFLJe ali time povecavam promjer gume,a ja nebi štel kemijat niš s mjerama..
trenutno da, al posto ti je auto nov nis ne dirajDi ? Pritebi v Molydonu ?![]()
Sam se vi sprdajte s mojim "enerđijem"..vidli bute kad si ja kupim poštene gumetko zna mozda za par godina izmisle jos koju ludu dimenziju pa tvoja pojeftini![]()
Apsolutno se slažem s tobom DedaNije mi jasno zašto stalno većina kemija s tim gumama i felgama,kaj nemate kam trošiti novce ,nego na to da zaje...auto?'Da je trebalo nekaj drugo biti na njemu,onda bi tak zmislili i metnuli.