Novi C4

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

goldy

xsara coupe
Imas 4 tipa instrument ploce ali zato mozes narucit auto sa straznjim ventilirajucim diskovima navodno
To me ljuti jer dok skupis sve te "sitnice" natrosis se novaca bez potrebe, jos ce ispasti da recimo za zadnju maglenku trebam dokupiti citav paket drugih stvari. Ovo je samo hipotetski primjer nekoga tko je na akcijskoj Xsara-i dobio hrpu srvari pod "mukte".

Olaf

New member
Znas koja fora mi je najbolja? Metalik boja cca 2000 kuna haha, kaj ak ju ne platis nebu ti pofarbali auto haha, jadno da danas moras doplatit za metalik boju

goldy

xsara coupe
Znas koja fora mi je najbolja? Metalik boja cca 2000 kuna haha, kaj ak ju ne platis nebu ti pofarbali auto haha, jadno da danas moras doplatit za metalik boju
Da da, ili izlistavanje (malo karikiram) pod serijskom opremom recimo pepeljara, drzac konzerve, elektricni podizaci stakla odostraga, maglenke naprijed, al za nazad plati brdo love, pa onda ono straznja preklopna klupa, a tek prednji naslon za ruku, pa bez toga me auto ne zanima, to bi trebali sve skupa imati svi proizvodjaci u seriji, ovako je patnja "odabrati" nesto, ali tako je odredio marketing, zbuni kupca pa neka iskesira barem onih 15000kn "popusta", jadan je to popušaj bolje prodaje i profita.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
kaj ak ju ne platis nebu ti pofarbali auto haha
Ne,dobil buš ga onak hrđavog ko da je došel s nekog skladišta u čeličani..ROFLROFL
Jel uopće postoji mogučnost nemetalik boje ?:confused:

pod serijskom opremom recimo pepeljara,
E,viš, ja sam auto platil 17 t €,a tu jeb..u pepeljaru nisam dobil..:twisted:
ps. Vidim Laky da se igraš s novom igračkom..:D:D

Olaf

New member
S kojom igrackom? Ma to je sramota kao i dodatna oprema kod VW-a...te fore s popustima koriste jer nitko nece uzet novi auto bez da ga napuni opremom.
Btw tvoj ima pepeljaru kao casicu i trebo bi ju imat tvornicki, to sto se ne pregledava auto kod pripreme kao sto bi trebo je nazalost greska.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
S kojom igrackom?
Btw tvoj ima pepeljaru kao casicu i trebo bi ju imat tvornicki
Na "ajfon"sam mislil :D
Ovo za pepeljaru-znam da je ko čašica i pital sam Martinu di je to,a ona rekla da je to dodatno..LOL

Imam ti ja jednu viška novu,pa ti dam.
Kaj imaš viška ? Pepeljaru :confused:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Tebi su je bar dali :D,meni rekli da to nejde uz auto :wtf:
Ma,i ne jebe me to preveč..nema čikanja u autu LOLLOL,jedino kaj bi mi dobro došla za sitniš ;)

deda

New member
Pa baš slućajno,kaj bi s njom,moji auti imaju prave čikare,a ne ove kaj se prenose i prtljaju svugdje,pa je onda neko ostavi negdje na podu i sve se rastepa i kotura.Osim toga lako se po noći zamjeni s konzervom pive,pa si nasipaš pepel u ćube.

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Taj komfor jedino narušava visoka razina buke koja se pojavljuje čim prijeđete 3500 okretaja
U HR postoji svega par automobilističkih novinara koji znaju napisati pošten članak, tj test.
Ostali misle da su kompetentni za to činjenicom da imaju vozačku u džepu.
Ovaj gore je verovatno jedan od potonjih.

i nije tu samo o citroenu, taj diletantizam se proteže kroz reviewove svih autov. Ajde, neke marke se protežiraju kao "mjera".
Ono što je problem svih tih "novinara" jest da pojma nemaju u koji auto sedaju. Odnosno, nemaju pojma koja je to klasa, kaj se od te klase očekuje, za koga je, tj za kaj je namjenjena...

Pamtim da sam bil u Auto klubu čital jedan tekst, a to je samo jedan od niza primjera, radilo se o obiteljskom monovolumenu, i frajer veli kak auto pri većim brzinama slabo drži zavoje!!! i da nema ESP-a da bi verovatno zeltil van. !!!

Pa, bokte, ak si je neko kupil obiteljski monovolumen, ne bu sigurno vozil brzince po brdskim cestama s njim.

Apropo da je velika buka na 3500 obrtaja... Daj mi recite jel se itko od vas vozil na 3500 a da nije bila buka u autu i ako je koji je to auto bil? :wtf:

O mjenjačima se moremo raspravljati. to je koliko čitam, očito korisnični PSA problem.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh