Pa dobro , koga moram ubit da bi dobio broj šasije da to više krene???
hehe lud 100%
Mislim da nemaš šta razmišljat, kupuj!Bok ljudi,
izgleda da sam našao ZADNJI akcijski primjerak nizozemca 1.6 VTi (tako bar tvrde), oprema je seduction + paket automatska klima + USB & Bluetooth + Metalik boja, a cifra je... 106000 kn:whistling::angel:
Mislim da je to pitanje sad ili nikad...
Slažete se?
Dakle, da malo razjasnimo;Bok ljudi,
izgleda da sam našao ZADNJI akcijski primjerak nizozemca 1.6 VTi (tako bar tvrde), oprema je seduction + paket automatska klima + USB & Bluetooth + Metalik boja, a cifra je... 106000 kn:whistling::angel:
Slažete se?
ukoliko sam dobro obaviješten , zbog stanja u Japanu nema nekih potrebnih [sastojaka za dobar ručak :Bok ljudi,
Slažete se?
probaj nazvati i druge zastupnike. Možda negdje imaju i drugih... s još nekim dodacima (maglenke, 16 cola gume...)Pozdrav svima!
Dakle prodaju se samo Nizozemci. I to svuda. Slučajno sam naletio u salon i zapalio se na jednog crnog, žena se oduševila jedva vikend preživjeli u ponedjeljak evo nas kad kaže prodavač prodan u subotu poslije vas...i što dalje ponudili mi isto ali u boji Babilon VTi120, veliki točak rezervni ali 15 cola, nema maglenke, ručna klima, Mp3/ putno računalo, jastuci sa svih strana i naravno sad čekam na auto. Cijena 96500kn. Zbunjuje me što je svima cijena ista a neki imaju i maglenke ... što onda nemaju? Vozio sam dosad Xsaru/1998 i počela je gledati u servis pa...
Pitaj u Automehanici u Kovinskoj na Jankomiru, znam da su prije tjedan dana imali par komada 1.6 VTi nizozemaca - Attraction + ESP + Paket Look 1, tu su ti i maglenke, radio s komandama na volanu,putno računalo, gume 16" i rezerva 16", metalik...cifra je bila 92500Pozdrav svima!
Dakle prodaju se samo Nizozemci. I to svuda. Slučajno sam naletio u salon i zapalio se na jednog crnog, žena se oduševila jedva vikend preživjeli u ponedjeljak evo nas kad kaže prodavač prodan u subotu poslije vas...i što dalje ponudili mi isto ali u boji Babilon VTi120, veliki točak rezervni ali 15 cola, nema maglenke, ručna klima, Mp3/ putno računalo, jastuci sa svih strana i naravno sad čekam na auto. Cijena 96500kn. Zbunjuje me što je svima cijena ista a neki imaju i maglenke ... što onda nemaju? Vozio sam dosad Xsaru/1998 i počela je gledati u servis pa...
Najlakse za kvake, uvijek se mogu naknadno lakiratiNavodno dolazi iz Zagreba od nekog distributera sa bojom Babylon, i bez maglenki i kvake na vratima crne !!!![]()
¸Pa Babylon ti je ona lijepa crvena (i malo skuplja od ostalih)Baš se ne snalazim po forumu pa tek danas čitam. Nažalost uplaćen ovaj kakav jeste. Navodno dolazi iz Zagreba od nekog distributera sa bojom Babylon, i bez maglenki i kvake na vratima crne !!!Ma samo da se ne kvari, boju sam već progutao...