Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
fiću je moj stari prodao prije 20 godina za šaku kuna ( i to u stinim novčanicama), da mu ne smeta, a danas čak i polu-primjerci vrijede više tisuća eura.
 

gudelj

Member
Prelijep auto, ajmo slike 🙂
Auto je inače od punca, prvi vlasnik. Sad ju je uzeo moj frend. 220 000 km, uredno održavan, ulje svakih do 10 000 km ili jednom godišnje, svakih par godina sređivao limariju (zbog oštećenja na parkingu 😃)... Uglavnom nikakvih većih problema nije imao. Mijenjan set kvačila, amortizeri, nosači motora, kompresor klime, alternator... normalno što ode s godinama... ostalo pali vozi gas. Raketa. Poleti i moj 508 2.0BlueHDi kad ga stisnem, ali ovo s 5 cilindara je skroz druga priča.
 

markan1000

Well-known member
Evo da pohvalim jednu ne baš omiljenu marku na ovim prostorima.
Ma nek nije omiljena, ali meni je uvijek tiha patnja i nadam se da ću se kad-tad jedne dočepati. Imao sam prilike voziti samo 159-ku (koju Alfisti baš i ne ljube), i to dizlo, i to je baš posebno dobar feeling voziti
 

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Dosta je kritika na forumima i drugdje na elektrifikaciju Mustanga. Nemam s tim problem koliko mi je problem da se od kultnog automobila napravio SUV. Jebeni užas.
Jbg... Prave ono što raja kupuje! SUV je već digo opći trend (ne i moj), a najnoviji trend je elektifikacija.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Fora auto, izgleda svježe makar ima već koju godinu (a i volan je cca 20 godina star).
Ko klinac sam vidio staru Lagondu negdje, više se ne sjećam di... znam samo da je imala wow efekt, ogroman auto

 
Na vrh