Neobavezni razgovori 💬

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Scorpyo

Well-known member
Poz... Da li odgovara far sa Citroena C4 npr 2012 na Citroena C4 2015 tj facelift
Ako se gledaju vanjski gabariti meni se čini da su farovi isti ali iznutra su potpuno različiti tako da bi se vjerojatno dalo zamijeniti oba ali zamjena samo jednoga ne bi imala smisla.

gile.ze

New member
Ako se gledaju vanjski gabariti meni se čini da su farovi isti ali iznutra su potpuno različiti tako da bi se vjerojatno dalo zamijeniti oba ali zamjena samo jednoga ne bi imala smisla.
Naravno oba... Ako odgovara stari fizicki i elektronski... Dosta vise krepavanja elektronike a nov far prva ugradnja u nebo cijena

dinko1981

Well-known member
Fizički odgovara sigurno jer na fl far sa xenonom se nije mjenjao, i dalje ima halogena dnevna svetla, možda su samo konektori drugačiji ali to se lako prebrika

gile.ze

New member
Fizički odgovara sigurno jer na fl far sa xenonom se nije mjenjao, i dalje ima halogena dnevna svetla, možda su samo konektori drugačiji ali to se lako prebrika
Oba su fara u pitanju halogeni, stim sto je kod mene facelift i ima led zmigavac i dnevno/poziciju a model godinu stariji ima halogeni denvni/poziciju i zmigavac i naravno malo ruznije izgleda u odnoosu na facelift, ali je jako jeftiniji za kupovinu pa mislim cak i u originalu od ovog mog. Pa sam mislio ako fizicki moze elektro, ne patim toliko od te razlike, jer mogu dva uzeti sto bi i uradio stara za cijenu jednog novog. Imaju dvopolne Osram led sijalice i obicne i zavrsio, uzas od cijene

Cutac

Prèkaroš
naravno malo ruznije izgleda u odnoosu na facelift
Meni iskreno ti facelift farovi izgledaju ko kineski aftermarket za seriju tri dizel M paket ///M.

Ako ti ne gori, mogu kroz tjedan dana pogledati u dokumentaciji. Na bolovanju sam i nisam doma, tak da nemam pristup SEDRE-u.

gile.ze

New member
Meni iskreno ti facelift farovi izgledaju ko kineski aftermarket za seriju tri dizel M paket ///M.

Ako ti ne gori, mogu kroz tjedan dana pogledati u dokumentaciji. Na bolovanju sam i nisam doma, tak da nemam pristup SEDRE-u.

To je nakon eto dvije godine kako sam prvi put pravio mjenjao elektroniku prije dva dana ponovo krepalo, za sada ne gori, vozac sam bio na godisnjem iduci 5 dana bi trebao na voznju, a danas svakako auto ode na estetsko lakrianje sredjivanje od kamica malo nesto prag na desnoj strani krov i tako to... Bit ce to ok dok tvoje bolovanje zavrsi :D

Na vrh