Neobavezni razgovori 💬

ExOduS442xb

Racing
U nekim trgovinama pisu cijene u 20 valuta, otkad je 10€=80kn? Kakva je to računica, pa to gore nego kod onog na ulici što ti kaže "brate za tebe ovaj tečaj"

Pavel

Lepi™
U nekim trgovinama pisu cijene u 20 valuta, otkad je 10€=80kn? Kakva je to računica, pa to gore nego kod onog na ulici što ti kaže "brate za tebe ovaj tečaj"
Nema zaokruživanja. Tečaj će biti fixiran i ako je recimo kava 10kn, na cjeniku će morat prikazat 1.33€. Ne može zaokružiti na 1.40€. Druga stvar je što će vjerojatno korigirati cijene nakon što prestane dvojno iskazivanje cijena.

Što se tiče dogovaranja cijena po grupama, mi smo ionako od tranzicije 90-ih, zapeli u divljem kartel kapitalizmu. Sreća što je takvo stanje neodrživo i dovoljan ti je jedan malo snažniji igrač koji ne želi igrati po pravilima da sruši cijeli koncept.

ExOduS442xb

Racing
Htio bih nesto poslati iz Češke za HR, jedan srednji paket, gdje bih mogao možda vidjeti cijenu? Stigla mi je navi u Češku, međutim cijena slanja za HR je izgleda oko 500kn, pa zanima gdje bi mogao mozda pronaci jeftinije? Znam da je mala šansa, ali mozda netko nešto zna ili ima ideju kako riješiti slanje:unsure:

Cutac

Prèkaroš
Dragi kolege, ima li netko saznanje, savjet gdje bih mogao jeftinije proći kod kupovine moto opreme?
Recimo BiH, rabat, nekoga tko prodaje nekorišteno, ali "polovno" i slično.
Ili općenito preporuku moto shopa u BiH, pa da dobijem povrat poreza.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Nemam ti pojma za te moto stvari, nije moj đir, znam da ovi moji bajkeri idu u hr po neke džidže 🙂
al ako šta nađeš, nije problem provjerit il poslat 😉

Na vrh