Ne funkcioniše da znaš. Ja sam uspevao ako nije jako duboko i široko da smirglanjen 3000 pa poliranjem skoro sklonim ogrebotinu. Zamišljam kako ćeš otkriti ko je budala, i da ćeš mu se mile majke naebat.
Nekome si se gadno zamjerio...opet mi se desilo, danas mi je vjerovatno ista budala od prije, cijeli komplet auto povukla liniju s kljucevima.
U mom gradiću (10-tak tisuća stanovnika) uhvatili su na djelu lika koji je "šarao" aute ključem. Lik na javnoj funkciji, ugledni građanin, cca 60 godina, tako da ima svegaNe moras se zameriti nikome, dovoljno bolesnika šeta među nama.
sumnjam u nekoga 98 %, ali opet mozda se varam pa je neki psihopata kao sto kazes, tipa parkiro si na "moj parking". Uglavnom probao sam da nesto popravim sam i nema efekta. Danas sam isao do svog autolakirera koje je vrhunski majstor. Manje ogrebotine koje nisu isle do lima mi je spoliro sa mašinom, vece je pokusavao ali kaze misija nemoguca. Sledece sedmice idem da ostavim auto pa cemo nesto farbat nesto probat izvuc nijansu, sada kada pogledam auto izgleda puno bolje.Ne moras se zameriti nikome, dovoljno bolesnika šeta među nama.
neznam vise sta da radim, opet danas dodjem do auta i preko noci opet desna strana isparanaA da staviš neku kameru?
kako ljudi kažu ... parkiraj iza svog auta ... na nekih par metara .... zasjedni i promatraj .... pripremi mobitel i snimaj .... izadji van i polomi lika . neboj se , neće zvati policiju . naročito ako sve prodje u tišiniUzmi nekoga sa sobom i napravi pametnu zasjedu, da ga uhvatite samo naravno, ne da završiš u zatvoru zbog lima.