Neobavezni razgovori 💬

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ne funkcioniše da znaš. Ja sam uspevao ako nije jako duboko i široko da smirglanjen 3000 pa poliranjem skoro sklonim ogrebotinu. Zamišljam kako ćeš otkriti ko je budala, i da ćeš mu se mile majke naebat.

Cutac

Prèkaroš
Pa takvi starci koji misle da su netko i nešto i da su nedodirljivi su najgori.

Isto kao debil koji je meni zaključao motor u Biogradu jer "što ja imam parkirati kod njihove zgrade". Sve to treba isprebijati.

Phantom

Drajver
Ne moras se zameriti nikome, dovoljno bolesnika šeta među nama.
sumnjam u nekoga 98 %, ali opet mozda se varam pa je neki psihopata kao sto kazes, tipa parkiro si na "moj parking". Uglavnom probao sam da nesto popravim sam i nema efekta. Danas sam isao do svog autolakirera koje je vrhunski majstor. Manje ogrebotine koje nisu isle do lima mi je spoliro sa mašinom, vece je pokusavao ali kaze misija nemoguca. Sledece sedmice idem da ostavim auto pa cemo nesto farbat nesto probat izvuc nijansu, sada kada pogledam auto izgleda puno bolje.
E sada se najvise bojim da kada sve pokusam
sredit ,mi ne ponovi se ista stvar, jer moja ne vidi cak kad bi slon sjeo na haubu a ne ogreban auto.

Tipa sjedi i vozi a ja nisam cijelu noc spavao posto me je sve skupa iznerviralo 🤬..

Phantom

Drajver
A da staviš neku kameru?
neznam vise sta da radim, opet danas dodjem do auta i preko noci opet desna strana isparana 😢, stvarno mi vise nije nista jasno.
Zvao sam policiju, zapisnik i to je to, sada je ovo vec kao u epizodi zone sumraka.
..da cekam svaku noc da nadjem budalu pa zavrsim negdje ili da prodam auto .....
p.s. i da je kamera sumnjam da osoba koja to radi nema kapuljacu tako da...

Sir. Oliver

Member
Uzmi nekoga sa sobom i napravi pametnu zasjedu, da ga uhvatite samo naravno, ne da završiš u zatvoru zbog lima.
kako ljudi kažu ... parkiraj iza svog auta ... na nekih par metara .... zasjedni i promatraj .... pripremi mobitel i snimaj .... izadji van i polomi lika . neboj se , neće zvati policiju . naročito ako sve prodje u tišini

Na vrh