Krky
Lakerski profesionalac
da i ne mogu nikako shvatit kako su ti koji se tuširaju jednom tjedno zdraviji od ostalih![]()
jesu zdraviji, ali nemaju dugog vijeka
da i ne mogu nikako shvatit kako su ti koji se tuširaju jednom tjedno zdraviji od ostalih![]()
Ajde konačno zanimljivo pitanje!da i ne mogu nikako shvatit kako su ti koji se tuširaju jednom tjedno zdraviji od ostalih
evo imas tu temu o servisima u rijeci pa vidi,ako ti sta odg.Ok, a gdje da 'otkrijem' te koji se kuže u Citroene? Znaš nekoga? Ja bi išla po onom sistemu: tip za komp, tip za popravke po kuci, tip za auto... :grin:
Imam ja jos milion pitanja, al ja to zaboravim odmah. Npr. jel se moze nastimavati visina volana?
Da Vas pozdravim i poželim dobrodošlicu.Jako me nervira i što nema onu naljepcnicu na prednjem boku Picasso (ono, kao rukom pisano) nego su stavilli 'kromirana' slova, gdje to mogu nabaviti pa da promjenim.
mrcela,naljepnica je obicna gumena,raspada se kad se skida,nisu to slova plasticna.Slova se mogu nabaviti u ovlaštenom servisu ili na otpadu.
Onda tako kako si rekao. Znam da se neka slova mogu skidati,a za ovo nisam znao, da ostaju tragovi. Ja zaboravih da koleginici preporučim tebe,ne znam da li si majstor ,a video sam da si najpr veliki čovek,a ako si majstor preporučujem te koleginici.mrcela,naljepnica je obicna gumena,raspada se kad se skida,nisu to slova plasticna.
+ nitko na otpadu ti to nece strugat s zdravog blatobrana da ostane trag
samo novo moze,nije to skupo.
Ja ne verujem tim servisima jer su u dilu s tim prodavcima,tako da.... Taj auto je OK.,a pogotovo za duže vožnje ,a Vi kažete da se najviše tako i vozite. Za gume ne znam ima ih raznih kvaliteta,kao i cena. Ja sam uvek za ;koliko para toliko i muzikeSto se km tiče, ovi u Citroenu 'garantiraju' da su original
OKJe,a kaj ću okolišat?Po onom tvojem postu kako si sve opisala i donjela odluke,sve se vidi,prava cura.
za slova ne brini,zna se ta naljepnica sama od sebe "istopit" tako da ne mora znacit da je bio udaren il nesto slicno.Hvala Mrčela na dobrodošlici
Ma (beeeep) slova, samo me strah sta ce bit ispod ovih 'kromiranih' i zašto se to uopće radilo. Prednji dio izgleda da nije farban.
kod gogija mozes slobodno,majstor je od rijeci.Pogledala sam tko je u RI 'majstor', mislim da cu otici kod tog Gogija na Pulcu, najvise njega hvale.
tebi hvala na lijepim rijecima,al bolje da kolegica ide kod majstora koji to svaki dan radi.Mrčela je rekao:vvideo sam da si najpr veliki čovek,a ako si majstor preporučujem te koleginici.
Ne vidim post .Deda ti si gaden igrač.Ne znam jel mi više sigurno dojti sa ženom k tebi.Je,a kaj ću okolišat
Imaš sreće kaj me Blondi zaintegrirala.Ne vidim post .Deda ti si gaden igrač.Ne znam jel mi više sigurno dojti sa ženom k tebi.