Kupnja rabljenog C4 II (oprema, mjenjači, motori)

Rovan

Active member
Donator foruma
Pozdrav,

trebam pomoc, naisao sam na jedan zanimljivi primjerak C4 hdi 92KS, vidio sam da se moze dobiti popis kompletne opreme po VIN broju? Jel moze tko pomoci?

LP.

Rovan

Active member
Donator foruma
thx...samo ili ja nekaj krivo radim ili ova adresa nije točna, stalno me pita dal sam mislio http:\\service.citroen.com?

Rovan

Active member
Donator foruma
hm...nece, jel mogu nekom kome radi poslat VIN broj na PP ak nije problem pa pogledate?

thx unaprijed

Rovan

Active member
Donator foruma
Ekipa gdje se na vašim citroenima C4 nalazi naljepnica sa uputama na koliko bara se pune gume? Jel to striktno definirano da mora bit na stupu kod vozačkih vrata ili može biti npr. i naljepljena na samim vratima?

LP.

Cutac

Prèkaroš
Ja sam danas pumpao.
2.1 propisano, stavio na 2.3.

Na Pandi propisano 2.0, prijašnji vlasnik držao na 2.9!!!

Rovan

Active member
Donator foruma
a na kolko onda staviti zadnje, kuzim da se ovo 2,7 odnosi kad je auto pod opterećenjem, al ne stignem uvijek ić na pumpu i dopumpat stražnje ak mislim nekog i nešto furat iza...

Cutac

Prèkaroš
Ak ti punica nema tonu i ak ne voziš svaki treći dan 10 kvadrata pločica u gepeku, 2.1 i uživaj u mekoći.

Ja sam stavio na 2.3 jer sad planiram biti na autocestama dosta pa su mi (nezamjetno) niža potrošnja i niža buka prioritet. A i budem vukao kofere, luftiće, pa druge luftiće, kutiju za šminku koji ima neki čudan Riječanski naziv, pa i jahtu budemo zgurali...:D

Na vrh