Ako se nitko nije žalio ne znači da nema problema, kud bih stigao kada bih za svaku sitnicu pisao žalopojku. Kod mene još ne škripi ali troja vrata su počela škljocati iako sam ih redovito podmazivao.nema sa vratima nikakvih problema osim ako padnu ili sl ali to se pošteluje i sve za 5. Moja vrata ne škripe niti mi se tko žalio na novijim C4
možda ih je trebalo podesiti ili već nešto. Vidjeti ćemo. a i neke su stvari rješavali kako je proizvodnja odmicala znam jer sam uspoređivao i neki materijali su drugačiji na mom nego li su bili na god-dvije starijim.ali troja vrata su počela škljocati iako sam ih redovito podmazivao
Nema se tu što ugađati, kvrcka iznutra
lutrija ti može biti i bilo koji novi auto. Što se tiče fap filtera na C4 ako je vožen po propisu i aditiv dolit na 100,000km ne bi trebalo biti problema. a najsigurnije je otiči u servis na dijagnostiku prije kupnje i vidjeti stanje fap filtera tamo ti točno očitaju koliko je % začepljen i dali ga se isplati ili dali treba možda regeneraciju mislim prisilnu i koliko ima aditiva. aditiv nije isti za euro 5 norm. i euro 6 normu. euro 6 je blu-hdi i tu ide urea i sipa se ako se ne varam prosječno svakih 35tkm. kod euro 5 hdi motori se sipa 4L aditiva iz kojeg auto sam uzima kad treba napraviti regeneraciju fapa.dali je to lutrija za kupiti...
tvornički obnovljen u servisu cca 4000kn sipanje aditiva je u prosjeku 50eurzamjene fap filtera
Ne postoji oštečenost fap filtera već začepljenost do 50% se ne brini kad počne prelaziti 60% onda treba pod hitno prisilnu regeneraciju i onda tjeraj dalje. s tim da auto se tjera i na otvorenoj cesti ako je stalno u gradu brzo ga začepi jer nema odgovarajuču temperaturu za sagorjevanje čađi u filteru. auto koji je vožen većinom na otvorenoj cesti nema u pravilu uopče problema sa fap filterom osim naravno redovnog pregleda i dosipavanje aditiva.Kolika je OK ostecenost FAPa
i to je uredu bolje znati išta nego ništa. normalno za kvačilo da ti ne može ništa reči osim ako ga dobro izganjaju onda bih osjetili da je pri izdisaju.oni vide šta dijagnostika kaže