Cutac Prèkaroš 16. Listopad 2024. #201 Ap0qalypto je rekao: Za te pare iskreno bih se pitao da li je ispravan . Više... Navodno je, to je frendova baba u pitanju. Mene više zanima, ako je ispravan, jel bih ga mogao na proljeće prodati za iste pare? Jer nema šanse da registriram još jedan auto ****te.
Ap0qalypto je rekao: Za te pare iskreno bih se pitao da li je ispravan . Više... Navodno je, to je frendova baba u pitanju. Mene više zanima, ako je ispravan, jel bih ga mogao na proljeće prodati za iste pare? Jer nema šanse da registriram još jedan auto ****te.
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 16. Listopad 2024. #202 Uzmi ga, pa da ti ne bude zao. Nemoj ulagati i prodas ga, ako uspes za iste novce, odlično.
S szahtila Well-known member 16. Listopad 2024. #203 Imam na poslu neke mlade kolege koji kupuju takve auta i iskustva su naravno dijametralno suprotna. Ako kažeš da je od poznate osobe ja bi ga uzeo i vozio dok ide bez ulaganja. Uostalom za te novce bi ga uvijek trebao moći prodatati
Imam na poslu neke mlade kolege koji kupuju takve auta i iskustva su naravno dijametralno suprotna. Ako kažeš da je od poznate osobe ja bi ga uzeo i vozio dok ide bez ulaganja. Uostalom za te novce bi ga uvijek trebao moći prodatati
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 16. Listopad 2024. #204 Cutac je rekao: je frendova baba u pitanju Više... Ako odustaneš, molim babin broj. 🫱🫲