Tanaja
"Max. utegnut za vozit"
Pozdrav,
OK, većina vas šta usko prati forum zna dobro da kupujem novi auto.
Oprostite ako vas koljem time
Haha. Naša sam DS4 u Rijeci. Zapravo, čovik koji je na forumu ali nije aktivan je, priko one teme CarVertical, sazna da kupujem auto i javija mi se. Točno kakav tražim, prvi vlasnik... Nisam očekiva da forum ima toliki doseg. Jači je neg radio VHF spektar, jbt. 
Uglavnom, auto je na RI tablama. Otkad sam ja zadnji put kupova rabljeni auto, još je na snazi bilo šetanje od javnog bilježnika, porezne i MUP-a. Sad je to sve na tehničkom se obavlja.
Zanima me, od vas šta ste već kupovli tako, kakva je sad procedura. Znači, ja odem u Rijeku, probam auto, stavim čoviku kovertu s novcima u džep,
i uputimo se mi u STP. Šta me tamo čeka? Odnosno, jel ja tamo odma skidam RI tablice i idem u ZD sa "probama" ili dolazim u ZD sa RI tablicama i tu u STP vraćam RI table, a meni izdaju nove ZD? Mislim da ste razumili šta me muči. 
OK, većina vas šta usko prati forum zna dobro da kupujem novi auto.
Uglavnom, auto je na RI tablama. Otkad sam ja zadnji put kupova rabljeni auto, još je na snazi bilo šetanje od javnog bilježnika, porezne i MUP-a. Sad je to sve na tehničkom se obavlja.
Zanima me, od vas šta ste već kupovli tako, kakva je sad procedura. Znači, ja odem u Rijeku, probam auto, stavim čoviku kovertu s novcima u džep,