Tonka0559
Member
zelis potrosnju od 6.5L u gradu kupi turbodiesel.
to neki imaju i s benzincem :wub::wub::wub:
hihi
ja sam također za turbaka
zelis potrosnju od 6.5L u gradu kupi turbodiesel.
Da, zanima me samo turbobenzinac. Dizeli me ne zanimaju, a atmosferski motor sa 120 KS mi nije uopce zanimljiv.Uzmi u obzir neki drugi motor..zar mora bit baš taj![]()
ufff... da znas pola stvari koje muce taj motor ne bi ovo pitao...što ti stvara nedoumicu kod tog turbobenzinca?
Tako i ja razmisljamDizel mi je za defaultno za Berlinga, C4 Picasso, zatim kao meni poželjna opcija na C5.
Bravo, potpisujemhdi 8 ventila od 92 ks je mene oduševio u mnogo težem automobilu
probao sam istu verziju ali sa 16 ventila na istom autu i mogu slobodno reći da zaista 8v ide nešto bolje na nižim okretajima što se vidi i po brojkama na papiru
ipak, za mene bi na ds3 izbor bio 1.6 vti jer mi na njega bolje pristaje benzinac
čak i 1.4 vti se lijepo vrti (probao u peugeotu 207), ali mislim da bi za nezajtjevnog vozača 1.6 vti bio sasvim dovoljan
ds3 s hdi-em mi je onako......hmmmm........takav auto ipak mora imati nekakvu zvučnu kulisu, da mu kazaljka okretaja tu i tamo preše 4 ili 5000 okretaja, i tako.....dinamičan mali zvrk
Bravo, potpisujemalacgore:
Dok, npr, u C3 osobno ne bih nikad birao benzin.
I tu se slazem. 1.4 HDi je vise nego dovoljan za taj auto, bas sam ga nedavno vozio u C3 (prve serije) na relaciji ST-ZG-ST po D1, nakrcan s 5 ljudi i punim portapakomalacgore:
da, ni ja, za C3 obzirom na njegov ovjes mi je sasvim dovoljan 1.4 hdi
1.4 75 cv mi je nekako anemičan a manji VTI mi je već nekako skuplji a i nije me nešto oduševio u, istina težem, peugeotu 207 (nije do snage nego on uparane s nepreciznim mjenjačem mi nije nešto za voziti)