Kako ste zadovoljni sa C3??

Vash

New member
Najbolje mi je bilo kada je snijeg počeo, i napadalo nekih 15 cm, zapeljam se na neočišćeni parking i čujem kako tablica struže. Užas.:grin:

Dobro si me podsjetio na ove stupove od vjetrobrana. Dosta su nezgodni pogotovo na zavojitim cestama. Trebalo mi je vremena dok se priviknem kako gledati u zavojima.

lekma

New member
Nezgodni su stupovi. Pogotovo kad mi se tamo sakrije pješak na zebri ili nadolazeći auto na križanju.
Ali kad se čovjek navikne, onda je ok.
Sve ostalo 5.

RI-C3

New member
slažem se da je prednji kraj prenizak.i ja sam zapeo već par puta.uh koji iritantan zvuk kad dole struže tablica.

za nosaće je isto nezgodno,ali kao što velite kad se čovijek navikne je ok.

deda

New member
Ni to niš,a tek C4,a i Berlingo mi je sav zdrapan ispod branika.
Zato mogu sa GA kad ga dignem i off road vozit.

igor266

New member
pozdrav ljudi,

malo stisli ispiti na faksu pa se nisam javljao, dopeljao sam C3 doma, jbt. sa ovim 1.6i 16v motorom auto leti. Auto sam dobio za 17 000 kn i sve je ok, samo motorić u lijevom faru stalno radi, pa sam iskopčao konektor od fara, onaj što ima onu crvenu plastiku što se izvuče i ugasio taj motorić( cijeli far) da ne izgori, moram to nekako riješiti, nije mi jasno zašto se ne gasi.

Što se tiče mercedesa riječ je o C250TD, auto izgleda ko da je sada izašao iz tvornice, tako da ću vjerojatno i to uzet :)

hjuzbas1

New member
Jučer mi u vožnji iz čista mira pukla opruga amortizera. Da sam brže vozio bilo bi me svuda okolo. Jel se to kome ikad desilo:shock:? Jeste da je moj C3 dosta prešao, ali ipak se to ne bi smjelo dogodit. Kad zbrojim sve servisne akcije u osam godina ne mogu reć da sam zadovoljan. Nikad ništa veliko, al stalno neke akcije. Ovaj put me moglo skupo koštat:mad:!

Charles

Active member
Donator foruma
Evo da i ja napisem nesto o svom c3 1.4 8mj/2005:

Kvarovi u garanciji

1. Injektor

Kvarovi van garancije:

2. Pukla sajla mjenjaca (sredio preko veze kao da je u garanciji) cca 1200kn
3. Iscurila klima i otisao hladnjak klime
4. Otisla letva volana (prolupala)

3+4 = 17000kn (srecom nisam morao platiti)

5. Brtva glave motora
6. Prozujao alternator, pa je repariran

5+6+straznji lonac = 8500kn (srecom nisam morao platiti)

7. Pukla prednja opruga (srecom za vrijeme dok je auto bio parkiran), pa sam zamijenio obje + amortizere. nakon toga nesto povremeno skripi (gume amortizera nisu mijenjane) - 3200kn

8. Prije 1mj prozujao i otisao kuplung (cca 120 000km) - auto stop servis = 2100kn
9. Cini se da su straznji kotaci pod nagibom pa nejednako trosi straznje gume. To mi je sad novi projekt - vidjeti kako rijesiti novi problem.

Trenutni problemi: ovo pod br 9 i nekakvo lupkanje na ovjesu. Prednji ovjes nema zracnost, pa nitko ne zna kaj je...

Posljednje uređivanje:
Na vrh