rekose ulje iz mjenjaca i
da je to "normalno" za francuze
Susjeda, kloni se takvih mehanicara koji smatraju da je to "normalno za francuze", na takve izjave bih se momentalno upucao :doh: Nista ne smije curiti ni kod japanca ni kod talijana, a isto tako ni kod francuza. Osim ako nije vec odavno punoljetan s pola milijuna km na leđima - tada bi mu se i oprostilo.
Je li curilo kad je bio nov? Nije. E pa ne smije ni sada! Moj savjet je da ti to obavezno pogleda neki malo pametniji mehanicar i da locira s kojeg mjesta na getribi curi. Problem moze biti i banalan - npr. ja sam imao situaciju da smo prilikom redovitog servisa (50 tkm) na dizalici uocili da je semering na saltungu (nalazi se sa "straznje" strane getribe) malo popustio i da je lagano zauljeno okolo. To je uoceno na vrijeme prije nego sta je pocelo ista ozbiljnije curiti i potpisivati se na asfalt. Moj mehanicar nije rekao: "to je normalno za francuze", nego, sjecam se: "druze, vrisnuo ti je semering, nista, naruci novi u servisu pa naleti iduci tjedan da promijenimo"

Semering me kostao 40 kn i opet je sve tip-top. Moguce da je i tebi ista banalna situacija, zato savjetujem da provjeris kod nekog drugog (boljeg) mehanicara