Dalibor
Dado Tornado
ima li c3 original svoju platformu ili je nastao na nekom starijem citroenu?Za brzine da
ima li c3 original svoju platformu ili je nastao na nekom starijem citroenu?Za brzine da
ovo su utješne riječi,saxo 250 000 km,bome svaka častA,gle jedan berlingo 2.0hdi je već napravio preko 200 000km i nikad niš,osim tri beznaćajne stvari sa strujom,drugi teretnjak 1,8d,370 000 i prodan je prije 5 godina i čova se još dan danas vozi bez popravaka,saxo 250 000km i niš,a onda je bio zakucan u zid,lik koji ga je popravio vozi se još uvjek,ali Xsara ima 180 000km i nemoj me ni pitat kaj na njoj već sve nije menjano i to krupne stvari,jedino još motor nije niš diran.
ventili na saxu su nepoderivi, a ne ovi na c4 i (valjda c3) koji se potroše nakon 100 000km....ovo su utješne riječi,saxo 250 000 km,bome svaka čast
izgleda da se ustvari sve svodi na kakvu seriju čovijek naleti i naravno briga o autu,redoviiti servisi,način vožnje....
koji si motor imao u saxu??
servo je prva liga.neznam zbog čega se neki žale da je kao prelagan.inace je auto jako udoban i mekan, ja vozim 106icu i naprema 106 mekan udoban, samo taj servo mi je katastrofa, bez ikakvog osjecaja![]()
Super je za parkiranje i lezernu voznju kakvoj je C3 u biti namijenjen, nedostatak tog serva dolazi do izrazaja kod ostrije voznje zavojima jer nije komunikativan. Al to je sad opet neka druga krajnost i sigurno malo ko ima motivaciju C3 vozit na taj nacin..servo je prva liga.neznam zbog čega se neki žale da je kao prelagan.
meni je idealan i što lakši to bolji.nevidim zaista problem u lakom servu.
to je po meni velika prednost.
parkiram se s lakočom u najuže prostore i to sve zahvaljujući lakom servu.
za mene je servo na c3 perfektan.