markan1000
Fiat Stilo 1.9 JTD, u globalu krsina, ali najpouzdanija mazga koju sam imao, prodat je jer je kilometraza uveliko presla 1.000.000km. Neunistiv bio.
Toyota Yaris Mk1 1.3 VVT-i, meni nikad nije pasovala jer je mali auta, a mala auta ne volim, pogotovo ako je kao jedini auto. Sad je u vlasnistvu zene, ali se ne vozi. Za 2 godine su odradjena 2 mala servisa i zamenjena sijalica pozicije i maglenke, blizu 300.000km na satu, ali s obzirom da smo mi barem 30. vlasnici auta i da nema nista od dokumentacije ko zna kolika je prava kilometraza. Neunistiva takodje.
Lancia Nuova Delta 1.9 TwinTurbo, budzevina bila, 5.8s do 100km/h, konkretno znog budzenja pocela da se raspada (trap, menjac, kvacilo), nije to moglo da podnese oko 500nm obrtnog momenta. Odrzavanja na nedeljnom nivou.
Saab 9-3 2000 god. 2.0 TurboAero 205ks, u globalu odlican auto, medjutim ceo patos je bio truo, nijedan majstor nije hteo to da radi, pa je prodat dalje.
Peugeot 406 2.0 HDi 90ks, nije bio na papiru moj, ali sam ga koristio jedno vreme i bio je u porodici. Kilometraza takodje preko 1.000.000km, vozio se najnormalnije, cak ni tapaciri nisu popustili u enterijeru, medjutim bio je stranac, pa zbog zakona u Srb nije mogao dalje da se registruje.
Za prvog Citroena sam se odlucio jer sam citao o hidraulici i toj udobnosti, tako je odluka pala na C5 2.0 HDi, u tom trenutku.
Valjda nisam zaboravio neki...a od auta koja sam imao priliku da vozim i "testiram" tu su razni bili: Mercedes ML, Citroen CX, Chevrolet Captiva, Opel Insignia, Lancia Lybra, Volvo S60 Mk1, Volvo V70 Mk1, Renault Vel Satis....itd...
sir.Oliver Cast izuzecima, ali vecina majstora su samo "monteri". Kupe nov deo i montiraju ga umesto starog, sta god ih pitas ili zamolis odgovor je isti "mi to ne radimo"