Da barem.Auto gubi na cijeni 15 % prvu godinu
Opet pozlatila ti se usta, ja za svog prošlog C4 dobio 45000 kn nakon 4-te god. i 110000km, a platio ga novoga 115 000 kn, a u nekim salonima sam dobio čak i 40 000 kn. Takva je bila luda 2011, a kredit u ChF me pritisnuo...Ako u 5 god dobijes pola cijene novog aktualnog modela vrlo dobro ste prosli.
Moglo je nesto vise ajde da su dali bar 50, ali ta kilometraza nije malo.Gleda sam Nema , kad sam rekao da bi staro za novo prvo se smija a onda je rekao da da i on 35 ako cu Nema.Pa moj je bio nesto malo ispod 5 god(20 dana), kad sam rekao tipu da cu prodat bilo je 35000 , a nakon godisnjeg nesto oko 40000(bar mislim) , araziran, samo ja vozim i to mozda mjesecno 150 km po zagrebu ,a ostalo naberem do dalmacije par puta godisnje i na godisnjem .Doslovno tek razradjen auto.Sta je skupli auto jos vise gubi, ljudi nemaju novaca onda radje na kredit kupe novi nego opet za kredit polovni.I jos o cjenama precjenjenog golfa.Jedan c4 picaso vridi puuuuunnnoooo vise od ijednog golfa.45000 kn nakon 4-te god. i 110000km
:stovanje: svaka čast care!Stvar ukusa je osobne prirode ja naime sam posebna priča ne želim voziti auto u kom se osjećam kao u uniformi,a to i golf na balkanu su sinonimi,zato smo mi vozači citroena jedna skupina koja se ne
uklapa u opću uniformiranost.A cijene održavanja pa bože dragi u tom komadu lima vozim ono najvrjednije pa ću ga tako i održavati,uostalom ima i brdo opreme koja je tu da nam ugodi sve ima svoju cijenu.
Ajd pusti Depeche Mode :euforija::euforija:pogledajte prejak test golfa 7 , kada video počne kliknite na 4. minutu, smijeh do kraja testa
ovo je isto izjava stpljeća, čovječe svaki drugi na ovom forumu vozi bijeli c4 medvešćak s 1.4 motoromzato smo mi vozači citroena jedna skupina koja se ne
uklapa u opću uniformiranost
danas me frend vozio u c4 II 1.4 benz s osnovnim paketom opreme + par nadoplataNema dugo sam se vozil u novom C4 i ja nisam skužil po ničem razliku od Golfa,Audia,osim kaj imaju drugačije značke,sve je to danas isto,nema više razlike i osobnosti.Auto je tak tvrdi da to nije normalno,to više nema blage veze sa Citroenom.
kvaka izgleda kao na starom frizideru LOL
imas jednu kvaku pa ju po potrebi stavljas na prednja ili straznja vrata LOL
Kad platiš za auto s low level opremom i slabašnim diesel motorom 165.000,oo Kn, stvarno si nekom popipao kožicu :grin:dat cu ti da popipas kožicu
Krajem lipnja mi treba biti isporučen Focus MkIII, pa ti dam krug oko Istre, kad dođeš, da vidiš ovjes, prijenos i benzinska motorizacija u toj klasi.Nema dugo sam se vozil u novom C4 i ja nisam skužil po ničem razliku od Golfa,Audia,osim kaj imaju drugačije značke,sve je to danas isto,nema više razlike i osobnosti.