Kake veze ima filter zraka sa gorivom. Ti si nešt malo pobrkao.Filter vazduha treba promeniti pri svakoj drugoj zameni ulja iz prostog razloga što se u njemu nakupi puno nečistoća iz goriva, a naročito ako se auto vozi s vremena na vreme na rezervi.
Ako pumpa dugo zuji pre paljenja to znači:
1. Filter zreo za zamenu.
2. U crevu dovoda goriva ima mehurića pa je potrebno ozračiti.
3. Pumpa lagano "odsvirala" svoje. :meh:
vjerojatno u današnje vrijeme nisu tako česti metalni filteri gorivaSamo takav i možeš staviti,tako da neznam po ćemu bi skužio jel je menjan ili nije.
trebal bi imati lufta pol centimetra do centimetar... otprilike :wtf:Filter zraka koliko sam vidio je nov, zabrinjava me zupčasti remen, prelabav je, između dvije bregaste je labav skroz,mislim da nebi smio bit toliko labav osim ako nema neki španer koji ga našpana kad radi no u svakom slučaju zamjena remena što prije. Evo otkad je auto kod mene (31/01/2011) napravio sam nešta manje od 300 km.
Ma lampica u mojoj blentari se upalila, nije na autu.:grin:Sad su plasticni filteri, imam ih
A lampica se nemora palit zbog filtera
Ma noju blentaru kak god i gdje god da prištekaš pisalo bi ti samo greška, greška, greška, spaljeno od alkohola, greška, greška, spaljeno o......................................................Aha, ja vec trazim kodove gresaka haha
Zorane, izvinjavam se jer nisam obratio pažnju. Mislio sam na filter goriva.Kake veze ima filter zraka sa gorivom. Ti si nešt malo pobrkao.
ne,tvoj je dizelpozdrav,eo i mene zanima isto za xantiu 2.ohdi 90 konja bez fap filtera,dali se isto nalazi kod desnog tocka?posto bih sam htjeo promjeniti