Možda mu ne prija povratak u prošlost?Ds3 1.6 2106 god. Centralni ekran se resetira sam od sebe.
Možda mu ne prija povratak u prošlost?Oprosti, morao sam. Sad, ozbiljno, to su simptomi tri stvari. Pregrijavanja, loše nadogradnje (neki sofverski problem) ili, najgora opcija, sama matična ploča ti je otišla.
Koji je to sat-nav uređaj? Daj koju sliku ili broj trenutne verzije softwera.
Možda je i RNEG posrijedii?
Ako je RT4/5 onda je unutra HDD (koji može crknuti), a ako je RT6 onda je vjerojatno do interne SD kartice.
Da se za mijenjati i jedno i drugo i taj postupak obično rješava problem restarta.
Trebat će ti software CD nakon zamjene da bi formatirao HDD / SD…
Ovo je trenutni software. Vjerujem i originalni.Koji je to sat-nav uređaj? Daj koju sliku ili broj trenutne verzije softwera.
Možda je i RNEG posrijedii?
Ako je RT4/5 onda je unutra HDD (koji može crknuti), a ako je RT6 onda je vjerojatno do interne SD kartice.
Da se za mijenjati i jedno i drugo i taj postupak obično rješava problem restarta.
Trebat će ti software CD nakon zamjene da bi formatirao HDD / SD…
Već isprobao, ali u mom slučaju nije bilo poboljšanja nažalost. Ali hvala svejednoNe znam smijem li ovdje kačiti link na strane forume, ali to je očito čest problem. Dobra vijest je što se tu piše da je rješavanje problema prilično jednostavno
https://www.autoinsider.co.uk/problems/citroen/ds3/22096/whole-centre-screen-keeps-shutting-off
Da, to je SMEG+IV2 s originalnim sw koji očito nikad nije ažuriran.Ovo je trenutni software. Vjerujem i originalni.
Možete li molim vas reći na koji način ste ga ažurirali. Nekidan sam bio u citroenovom servisu gdje su trebali odraditi ažuriranje, ali tokom nadogradnje sustav se srušio, i nisu niš napravili. Sad sam bez pola opcija koje sam do sad imao. Kažu treba zamjeniti cijeli modul.Da, to je SMEG+IV2 s originalnim sw koji očito nikad nije ažuriran.
Ja sam imao 6.1.20 koji se također stalno rušio. Ažurirao sam ga izravno na zadnju verziju (6.4.10) i nikad se više nije restartao!
Odlično.. svakako probam, pa javim kako je završilo. Hvala!Prije zamjene modula (vjerojatno nepotrebno, a sigurno bolesno skupo), svakako probaj sam učiniti ažuriranje!
Sve upute imaš u PP...