Aaaa,ne prika !! ovo je bilo bez ikakve žnjore i podmazivanjaVjerojatno isto kako i ja prođem tehnicki bez katalizatora ROFL
Aaaa,ne prika !! ovo je bilo bez ikakve žnjore i podmazivanjaVjerojatno isto kako i ja prođem tehnicki bez katalizatora ROFL
napisao sam samo primjer kako to izgleda po pravilima, možda je tvoj auto imao mogućnost i te dimenzije koju si upisao, pogledaj u knjizi od auta, moraju biti sve moguće dimenzije, obično bude upisana i manja dimenzija radi zimskih guma, i bude veća za opciju alu felgi. to sa upisivanjem nije problem dok se nešto ne desi, a kad bude kakva nezgoda onda drugari na uviđaju upišu dimenziju guma koja je na autu, pa ako nije u prometnoj eto razloga osiguranju da osporava isplatu štete, a da ne govorimokoliko su slovenci, nijenmci i austrijanci rigorozni kod takvih stvari, pa sad ko hoće nek si upiše i bude miran ko neće što ću mu ja.Ok..ovo za c3 pluriel nisam znal da ima samo tu jednu dimenziju i amen :wtf:
al onda mi reci kak sam ja upisal 185/65/15 bez problema i atesta,a najmanja dimenzija s kojom se auto isporučuje je 195/60/15![]()
Moj autek se isporučuje s tri dimenzije: 195/60/15,195/55/16 i 205/45/17..a ja sam upisal 185/65/15 :whistling:napisao sam samo primjer kako to izgleda po pravilima, možda je tvoj auto imao mogućnost i te dimenzije koju si upisao, pogledaj u knjizi od auta, moraju biti sve moguće dimenzije, obično bude upisana i manja dimenzija radi zimskih guma, i bude veća za opciju alu felgi. to sa upisivanjem nije problem dok se nešto ne desi, a kad bude kakva nezgoda onda drugari na uviđaju upišu dimenziju guma koja je na autu, pa ako nije u prometnoj eto razloga osiguranju da osporava isplatu štete, a da ne govorimokoliko su slovenci, nijenmci i austrijanci rigorozni kod takvih stvari, pa sad ko hoće nek si upiše i bude miran ko neće što ću mu ja.![]()
vjerojatno ne prave problem ako je manja dimenzija od one koja već je u prometnoj, ili imaju podatak da ta dimenzija može ići. trebalo bi ih pitati koje prepravke treba napraviti na autu da bi išla druga dimenzija, možda ne treba ništa, možda samo obave pregled kažu aha to može proć i to ti je tisućica kuna. uglavnom, kad imaš upisano u prometnoj ti si miran, ti si svoje obavio.Moj autek se isporučuje s tri dimenzije: 195/60/15,195/55/16 i 205/45/17..a ja sam upisal 185/65/15 :whistling:koja u odnosu na originalnu dimenziju s kojom je auto došel (195/55/16) odstupa samo 0,1% u promjeru..
Išel sam to upisat iz razloga jer su zimulje u toj oriđiđi dimenziji bezobrazno skupe,a i čul sam da ako imaš kakvu ****ariju s autom da te onda tretiraju na osiguranju kao da nemaš tehnički ispravan auto ( kak si i sam napisal-osporavaju isplatu štete),a pošto mi je ato novi i imam kasko, nisam se štel igrat bez veze
E,sad..iznio sam samo svoje iskustvo s upisivanjem dimenzija :angel:,a zakaj to DaDo nemre - nebi znal :whistling:
ima onda tri opcije:
1. platit atest :twisted: (suludo davat 1000 kn :wtf
2. stavit dimenziju koju hoće i niš ne prijavljivat(rskirat,jel te..)
3. ostat na oriđiđi dimenziji,prst u uho i :whistling:![]()
šta sve ne rade sa tim autom, koja iživljavanje i opet ide:stovanje:Spale je legenda, nije happy end, ali :stovanje::stovanje::stovanje::stovanje::stovanje::stovanje::stovanje: