Meni negdje desno ispred suvozača, koma,kad je manji broj okretaja i kad je grub asfalt. A kako tek lijevi retrovizor fućka između 75 i 85 km/hJoš malo pa dvije godine, cvrčci 0 bodova:angel:
Šta cvrči ,gde cvrči ?Meni negdje desno ispred suvozača, koma,kad je manji broj okretaja i kad je grub asfalt. A kako tek lijevi retrovizor fućka između 75 i 85 km/h![]()
joj kako me to živciraŠta cvrči ,gde cvrči ?A,ovo je interesantno za retrovizorLOL
![]()
istina, motor, radio:cenzura::cenzura::cenzura:'o auto u kojem ništa ne cvrči! Nešto mora i da se čuje.
Cvrčanje bi moglo da su volovska kola i ovi putevi,a ovakav auto ne.joj kako me to živcira
stalno nešto
istina, motor, radio
haha
a :cenzura::cenzura::cenzura:u me ove današnje ceste
koma su
:whistling::vidiga:cenzura::cenzura::cenzura:'o auto u kojem ništa ne cvrči! Nešto mora i da se čuje.
bogami možda nosač motoraLinkres, da ti nije nosač motora u pitanju? Ni ja nemam niti jednog cvrčka, 2 godine i 40 000km.
Jbg onda kako kaže kolega iz Mladenova ''samo ti to teraj'':vidiga:LOL
vjerujem i sužva i gumi kit i svašta,ali je problem otkriti cvrčkacvrčke može utišati i malo razrezane biciklističke zračnice strateški raspoređene :whistling:
gdje je bioZa sad cvrčaka 0 bio jedan dok je bio nov,riješio (čitaj filc)alacgore:
Ma te jako živciralo.Kod mene je panorama,pa onaj dio iznad glave gdje je svijetlo.
I meni je bilo na istom mjestu, riješili u servisu i sada se ništa ne čuje.Kod mene je panorama,pa onaj dio iznad glave gdje je svijetlo.
Kod mene je panorama,pa onaj dio iznad glave gdje je svijetlo.