• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


    - Oglas se otvara kao zasebna tema.

    - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

    - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

    - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

    - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

    - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

    - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

    - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

    - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Oglas je malo šoderaški sastavljen, al auto je zanimljiv. Naš, djeluje uredno, tko traži tako nešto, zašto ne pogledat.
Cijena je visoka, al sve je ošlo u k. po tom pitanju, pa il ti paše ili ne paše.

Za orijentaciju, u familiji je nedavno prodan Leon '14, 1.6tdi dsg, 180tkm za 9000€. Kupljen za 500€ više prije tri godine sa 120tkm.
Samo mene je 'strah' tih DSGa pa sam isforsirao da se proda dok je još ok.

A i mi smo nedavno prodali auto nakon četri godine i 80ak tkm više za istu lovu za koju je kupljen. Malo je falilo da odemo po ovog i da se otvori tema na forumu :D

https://www.njuskalo.hr/auti/ds4-crossback-1.6-hdi-2016-navi-park-senz-led-android-reg-27.8.23-oglas-41004024

Krasan auto, krenuli sa 15k€... stoji već možda i 2 mjeseca, pa mislim da bi se moglo skinuti cijene
 

ExOduS442xb

Racing

konaroast

Citroenist
Donator foruma
Dečki, htio bih ženi kupit neki automatik, pa mi je ničim izazvan pod klik došao sljedeći oglas

https://www.njuskalo.hr/auti/citro-n-c4-grand-picasso-2.0-hdi-oglas-41076005

Ne planiram ga kupit, ali čisto znatiželje radi, zanima me što kažete na taj oglas.

Hvala, poz
Rijedak auto. Top oprema i motor. Mjenjač je robotizirani tzv. BMP6. Servis svakih 60-80tkm za vjerojatnom zamjenom zamašnjaka. Red veličine 1000-1200€. Neće ga svatko uzeti u rad, treba ići specijalisti.
Mi smo imali takav kratki, ali nije bio Exclusive. Žena je bila presretna sa tim autom. Jako se lijepo vozi i vrlo je udoban. Inteligentno složen raspored, i detalji koji olakšavaju svakodnevni život. Ovi sa BMP mjenjačem imaju hlađeni pretinac između sjedala na način da je proveden freonski vod po stražnjoj stijenki pretinca, zapravo kao u pravom frižideru a ne da upuhuje hladni zrak od ventilacije. Bilo joj je jaaako žao kada je otišao...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I tako već nekoliko dana razmišljam o tome vratim u probrano Citroenovo društvo i opet otvorim temu na forumu.

Svidio mi se ovaj oglas i počeo sam sebe nagovarati na glupost. Gledam otvoren gepek... da je samo složiti neku vodonepropusnu kadu sa odvodom i skinuti vrata... i imam pick-upa?
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
I tako već nekoliko dana razmišljam o tome vratim u probrano Citroenovo društvo i opet otvorim temu na forumu.

Svidio mi se ovaj oglas i počeo sam sebe nagovarati na glupost. Gledam otvoren gepek... da je samo složiti neku vodonepropusnu kadu sa odvodom i skinuti vrata... i imam pick-upa?
Kao vjernik bi ja u ovom oglasu da značaj križu koji viri iza auta. Je li to blagoslov ili upozorenje... :)

387594812_7036417486425452_2955295195726676029_n.jpg
 

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Wow! Bijela (OK, biege) koža, tvornička navigacija (vj. RT6 za koji još izlaze ažurirane mape), grijana sjedala itd…
Jesu li ono Xenon svjetla?
U svakom slučaju je zakon!!
 
Posljednje uređivanje:

Cutac

Prèkaroš
Meni ne ulijeva povjerenje. Nije za HR ili zapadnoeuropsko tržište jer nema metalnu papučicu gasa, izubijan je sav izvana, akumulator je neki lijevi i nema poklopac akumulatora, ima fejk poklopce na felgama, ima naljepnice izvana, fejk ručicu mjenjača jer original nije sjajna, crne žmigavce u retrovizorima, nakrivljen auspuh. Sve ukazuje da je prošao kroz ruke nekoliko boy racera :D

Ako bi ga uzeo, maltretirao i prodao dalje, onda da, ali inače ne izgleda baš nešto.
 
Na vrh