• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


    - Oglas se otvara kao zasebna tema.

    - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

    - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

    - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

    - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

    - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

    - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

    - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

    - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima

Citron

Active member
Prije desetak godina imali Golfa 3, i za njega sam saznao da mu je 2007. skinuto 300 000 km, pa za par godina još 15 000...k nama došao kao sa 150 000...mislim znali smo da to ne može biti ta kilometraža i uzeli ga za neku siću, al je išao ko zmaj 😆
 

ironmladen

Member
Donator foruma
Ako tko pikira ovo samo da znate da ima nekih 110 000 km skinutih, provjerio sam ga

https://www.njuskalo.hr/auti/citro-n-c5-2.7-v6-hdi-oglas-37070588
Ako može za nas amatere, koliko je s tim skidanjem kilometara 'uprihodio'? 1000 €? Max 2000 €?

P.S. Čisto za one koji ubudućnosti budu čitali ovu temu (kad ovaj oglas više neće biti aktivan), radi se o vozilu C5 2,7 V6 HDI iz 2008 s '88 000 km' koji se prodaje za 64 000 kn (8,500 €).
 

szahtila

Well-known member
Ako može za nas amatere, koliko je s tim skidanjem kilometara 'uprihodio'? 1000 €? Max 2000 €?

P.S. Čisto za one koji ubudućnosti budu čitali ovu temu (kad ovaj oglas više neće biti aktivan), radi se o vozilu C5 2,7 V6 HDI iz 2008 s '88 000 km' koji se prodaje za 64 000 kn (8,500 €).
Sin je lani prodao C5 2008, 2.0 hdi. Počeo je sa 3000 eura, a prodao za 18000 kn. Auto redovno održavan, potpuno ispravan i uredan sa cca 150000 km
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Gledamo još jednog manje Citroena. DS4 je ušao u puni pogon, što me malo i brine. :) a C4, ona prva generacija, je dao svoje. U igri je aktualni C3, rabljeni. Ali lako to, naći će se nešto. Nego od pojmova iz oglasnika, deficit je ovih "maximalno utegnutih za vozit". Mog favorita, inače. "Vozila žena/dida do dućana", tu i tamo, "Vožen sam po autoputu i lijepom vremenu", isto njih je sve manje.
Ali, tu je nova sintagma iz oglasnika s kojom se prije nisam susreo: "uslužna prodaja". Što je to, prijatelji? :)
 

bono

Active member
to je ono pomoći kolegi/frendu/prijatelju koji je "stvarno" brinuo za automobil da ga može lakše prodati. čini uslugu 🤪
 

ExOduS442xb

Racing
Dobro mu stoje felge, izuzev crvenih pojaseva sviđa mi se, a što ima prostora...
Vidio sam na index oglasima za 3k eura

Edit: morao je mjenjat glavcine da uglavi ove felge, mislio sam da max na C5 mk1 idu 17ice, ove mi izgledaju kao Atlantique 18' sa X7.
 
Na vrh