Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mladenbl

New member
Diži ti, ali ti se kod nas gleda samo godiste i kilometraža i to je to
Znam ja to sve, ali ne moze se tu nista promjeniti :D
Ionako, ne ulazem pare u auto zbog nekoga sto ce danas sutra da auto kupi od mene, nego zbog sebe i svoje sigurnosti :)

pokra89

Well-known member
Upravo tako!
Ja sam u svojega ulagao do zadnjeg dana, osoba koja ga je kupila dobila je auto s urađenim velikim servisom, malim (300km prešao od malog servisa), novim silent blokom, sa zavjesicama, dva para tekstilnih tepiha, jednim gumenim, gumenom kadicom, zatamnjenim prednjim i zadnjim staklima, kompletnom promijenjenom rasvjetom kako iznutra tako i izvanka, dva kompleta guma, registracijom... Znaš koliko mi je to podiglo cijenu? :D

mladenbl

New member
Sve ja to razumijem, svjestan sam da se to nece nista odraziti na cijenu kada ga budem prodavao, jer kod nas se samo gleda koje je godiste i koliko kilometara auto ima na satu.
I sam sam ulozio ne znam ni sam koliko, od unutrasnje LED rasvjete, vanjskog LED osvjetljenja tablice, novih felgi i guma od 19 inca ljetnjih, novih guma od 17 inca zimskih, a da ne pisem od potrosnih dijelova sta sam sve zamjenio :D

Znaš koliko mi je to podiglo cijenu?
Ma nije ti nista podiglo cijenu, isto kao sto nece ni meni :D

Gdje si kupio zavjesice, ako mislimo na zadnje prozore i zadnju sajbu?

pokra89

Well-known member
U ovlaštenom. Ne dođe za zadnju šajbu, samo za zadnja dva stakla na vratima i ona dva mala fiksna stakla.

Mogu ti dati broj od novog vlasnika, njemu se ne sviđaju, skinuo ih, kaže pretamno mu s njima plus zatamnjeni prozori, a nije znao da su tako skupi :grin:

mladenbl

New member
Ovo lijepo izgleda, ja vec duze vrijeme imam u planu da kupim ove mrezice, ali da mi je naci i za zadnju sajbu.
Pa da bude sve u kompletu :D
Da li se sjecas koliko si platio mrezice?

pokra89

Well-known member
122,80 maraka

Za zadnju sajbu sam nailazio samo iz dva dijela, a to mi se nije sviđalo.
jedino što još imaš je originalni zastor za zadnje veliko staklo, u vidu je roletne, ali on košta 438,90 KM

pokra89

Well-known member
Ja sam u Ovnak Vitez, a mora se moći u bilo kojem. Imam i šifre, a na osnovu nje mogu poručiti s dva klika

koji uhljebi, državne firme su kurac za njih. čim je nešto van protokola, odmah ne može, komplicirano je, teško je, ah to ti traje...fuj

mladenbl

New member
Zvanican odgovor, ne postoji mogucnost da se naruci :D
Drzavne firme su za njih mila majka, u poslednje vrijeme tesko sve ide kod njih.
Nemam pojma sta se desilo, prije nije bilo nikakvih problema da se naruci bilo sta.

pokra89

Well-known member
hahahah, pošteno!
zovi i njega 'vamo, nek priča malo s ljudima
on meni nije vjerovao kad sam mu govorio koliko ono košta. da sam bio pametan trebao sam sve demontirat, on svakako nista ne koristi

pokra89

Well-known member
Dao sam mu sve moguće račune, između ostalog tu je i ovaj od zavjesa, pa nek ti provjeri, da u po cijene i svima dobro.

mladenbl

New member
Nisam znao za te zavjese, pitat cu da mi ih proda, kad ih je skinuo vec ak mladen nema sta protiv ?
Ja sam zakasnio, ti si prvi napisao, tako da slobodno kupi :D
Mada, volio bih da nadjem zavjesicu za zadnju sajbu, to bi mi onda bilo top, pa bi sve u kompletu kupio. Ako neko ima i zna gdje se to sve moze kupiti, neka napise :D

sad kad ti nabije cijenu
Ma gdje ce nabiti cijenu, koristene zavjesice :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
Vidjet cu ja to prvo i probat, pa ak ih ne uzmem sebi, mogu ih tebi uzeti i spremit ;) uglavnom javim i poslikam daljni razvoj situacije oko tih zsvjesica

Na vrh