Citroën C4 Grand Picasso 1.6BlueHDI 88kW/120KS by Rakonja!

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Kakav je to pod?

Kakva je to presa, ili neki sjekač?

Taj nosač za točkove je zgodan ali nije ispravno tako držati točkove, tako se same gume drže.
Fortelock Industry

https://www.fortelock.de/produkt/fliesen-industry/?srsltid=AfmBOoqPDkbChBjMBKIvHyZ6CTZbE69a3syeEwPjWBU_iGiLqP6M0tYM&dezen=leder&colorName=graphite

Odličan. Dobio u Njemačkoj za 300 EUR godinu dana korišten, a vrijedan preko 1000 EUR. Malo mi falilo, naručio u Motorex.ba ove tamnije grafitne. Tamo na neki način budu cca 9 EUR komad, u kvadrat idu 4!

Giljotina, fantastična, pola metra širine, reže do 25 mm. Dođe 680 USD, dobio za 150 u Njemačkoj.

Nosač je odličan, ima dobru potporu, za 2 seta, ali ja koristim samo za jedan set.Do 120 kg mislim.
Isto sam htio pitat, nekakve ploče koliko vidim. I ja ću morat riješit pod, razmišljam o onom epoxy premazu...
Plod je odličan, može čak i viličar preko njega. Ne gori. Lako se montira, košta, ali bar keramičar neče zajebati, razbiti se pločica i sl. Ili epoksi se dignuti. Edmir Buzadžić u Motorexu ([email protected]), +387 61 736 282, kontaktirajte, dovoze direktno iz tvornice, dostava u bilo koju poslovnicu, cijena najbolja.

Prilozi

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Taj nosač za točkove je zgodan ali nije ispravno tako držati točkove, tako se same gume drže.
I meni tako stoje da budem iskren… makar ih malo prepumpam za stajanje, zarotiram kad se sjetim… nikad problema kod stajanja od pola godine. Al da bi bilo bolje na okomiti nosač… svakako

diegos

Well-known member
Meni su položene jedna na drugu i sve zajedno na postolju s kotačićima pa ih je lakše vozat po garaži kad zatreba :LOL:

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Meni su položene jedna na drugu i sve zajedno na postolju s kotačićima pa ih je lakše vozat po garaži kad zatreba :LOL:
Ovo je više da se što bolje iskoristi skoro neiskoristivi prostor!
Zašto ne, misliš da se gume tako deformiraju ili neki drugi razlog?
Evo ovom prilikom sam prilikom odlaganja ljetnih, vidio da mi je probijena guma ekserom! Kad sam probao izvuči, puštalo.....,vratio ga nazad i rekoh na prolječe ču pokrpati. Nedavno skužio da je ispustila gore, i malo se ulegla guma. Pokrpali, napumpali.....,kao nova, ni traga!

szahtila

Well-known member
Ovo je više da se što bolje iskoristi skoro neiskoristivi prostor!

Evo ovom prilikom sam prilikom odlaganja ljetnih, vidio da mi je probijena guma ekserom! Kad sam probao izvuči, puštalo.....,vratio ga nazad i rekoh na prolječe ču pokrpati. Nedavno skužio da je ispustila gore, i malo se ulegla guma. Pokrpali, napumpali.....,kao nova, ni traga!
Novi, neprodani, auti mjesecima stoje na kotačima bez micanja pa se ne ulegnu ni deformiraju. Doduše budu napumpane gume na viši tlak od onog za vožnju, mislim čak do 4 bara

Na vrh