Fortelock IndustryKakav je to pod?
Kakva je to presa, ili neki sjekač?
Taj nosač za točkove je zgodan ali nije ispravno tako držati točkove, tako se same gume drže.
https://www.fortelock.de/produkt/fliesen-industry/?srsltid=AfmBOoqPDkbChBjMBKIvHyZ6CTZbE69a3syeEwPjWBU_iGiLqP6M0tYM&dezen=leder&colorName=graphite
Odličan. Dobio u Njemačkoj za 300 EUR godinu dana korišten, a vrijedan preko 1000 EUR. Malo mi falilo, naručio u Motorex.ba ove tamnije grafitne. Tamo na neki način budu cca 9 EUR komad, u kvadrat idu 4!
Giljotina, fantastična, pola metra širine, reže do 25 mm. Dođe 680 USD, dobio za 150 u Njemačkoj.
Nosač je odličan, ima dobru potporu, za 2 seta, ali ja koristim samo za jedan set.Do 120 kg mislim.
Plod je odličan, može čak i viličar preko njega. Ne gori. Lako se montira, košta, ali bar keramičar neče zajebati, razbiti se pločica i sl. Ili epoksi se dignuti. Edmir Buzadžić u Motorexu ([email protected]), +387 61 736 282, kontaktirajte, dovoze direktno iz tvornice, dostava u bilo koju poslovnicu, cijena najbolja.Isto sam htio pitat, nekakve ploče koliko vidim. I ja ću morat riješit pod, razmišljam o onom epoxy premazu...
Prilozi
-
6,3 MB Pregleda: 0
-
179,1 KB Pregleda: 0
Posljednje uređivanje: