Citroën C4 Grand Picasso 1.6BlueHDI 88kW/120KS by Rakonja!

Rovan

Active member
Donator foruma
Ekipa sa automatskim mjenjačem, kakva su vam iskustva u hladnim razdobljima! Moj prvih par kilometara oklijeva pri prebacivanjima u višlju brzinu! Ono kad osjetiš da treba npr u treču, ali mu treba dugo! Pa ga ručno "dignem"! Po meni je to prerijetko ulje, da bi mu hladno pravilo problem! Čim se ugrije, sve uredno. Ili nešto drugo možda utiče na to?
Malo kasnim, EAT6 imam, identično se ponaša kad je hladan...

Hummer0

Active member
Donator foruma
To mi je više opcija u nuždi.Nakon skidanja i pranja, skoro kao nov. Evo jučerašnji screen. Prešao preko 500 km kroz BiH, opet oko 4, a nije radio regeneraciju.
Čekaj nakon pranja ti je već na 28%. Jel to ona ruska verzija programa ili original? Ako dolaziš u Zg možemo sa mojim uređajem i aplikacijom provjeriti stanje.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Čekaj nakon pranja ti je već na 28%. Jel to ona ruska verzija programa ili original? Ako dolaziš u Zg možemo sa mojim uređajem i aplikacijom provjeriti stanje.
Ne nego 2, taj red se gleda mislim, to mi je prije bilo 49%! Ruska da!

Hummer0

Active member
Donator foruma
Ne nego 2, taj red se gleda mislim, to mi je prije bilo 49%! Ruska da!
Nešto ne štima 2 g ti je težina, a ovo drugo ti je postotak pepela 28%. Prevelik ti je postotak za samo 2 g pepela.
Pogledaj kod mene omjer. Mislim da je i tebi tako bilo u onoj legalnoj aplikaciji prije.

Prilozi

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Evo, Nova Godina, novi počeci! Pa krenimo i u ovu polako sa nadogradnjama! Danas konačno stigao ugraditi LED sijalice za tablicu! Što zbog ugradnje ledica, ali više da što bolje vidim na stražnju kameru u trenucima kad je koristim! Bio sam dosta razočaran u trenutno osvjetljenje! Relativno nedavno sam ih kupio na netu iz Njemačke, kao poznata firma (ili sam bar ja čuo za nju), iako moguče da samo prepakiraju neke sa AliExpressa ili sl! Uglavnom zasad JAKO zadovoljan sa osvjetljenjem! Razlika NEBO i podrum! Slike nemogu pošteno dočarati situaciju. Svijetle po danu više nego originalne po noči! Naravno ne bacaju nikakve greške. Sve sjeda u mm kao i original! Cijena nekih 15-tak EUR za par, iako nigdje na njihovim stranicama ne piše da dolaze u paru, ali sam pretpostavio. Dostavio sam ih gratis u Deutschland, pa su mi ih poslali ovdje! Iduče bih trebao zamijeniti ostatak sijalica na zadnjem kraju, sa LED-icama, OSRAM vjerovatno! Nije preskupo.

https://www.recambo.de/Led-license-plate-light-for-Peugeot-2008-I-BJ-2013-2019-208-I-BJ-2012-2018

Prilozi

Hummer0

Active member
Donator foruma
Evo, Nova Godina, novi počeci! Pa krenimo i u ovu polako sa nadogradnjama! Danas konačno stigao ugraditi LED sijalice za tablicu! Što zbog ugradnje ledica, ali više da što bolje vidim na stražnju kameru u trenucima kad je koristim! Bio sam dosta razočaran u trenutno osvjetljenje! Relativno nedavno sam ih kupio na netu iz Njemačke, kao poznata firma (ili sam bar ja čuo za nju), iako moguče da samo prepakiraju neke sa AliExpressa ili sl! Uglavnom zasad JAKO zadovoljan sa osvjetljenjem! Razlika NEBO i podrum! Slike nemogu pošteno dočarati situaciju. Svijetle po danu više nego originalne po noči! Naravno ne bacaju nikakve greške. Sve sjeda u mm kao i original! Cijena nekih 15-tak EUR za par, iako nigdje na njihovim stranicama ne piše da dolaze u paru, ali sam pretpostavio. Dostavio sam ih gratis u Deutschland, pa su mi ih poslali ovdje! Iduče bih trebao zamijeniti ostatak sijalica na zadnjem kraju, sa LED-icama, OSRAM vjerovatno! Nije preskupo.

https://www.recambo.de/Led-license-plate-light-for-Peugeot-2008-I-BJ-2013-2019-208-I-BJ-2012-2018
Jedino što će popizditi ovi što se voze iza tebe jer im jako blješti u oči.

Scorpyo

Active member
Jedino što će popizditi ovi što se voze iza tebe jer im jako blješti u oči.
+1. Nadam se da će uskoro u sklopu tehničkog pregleda kontrolirati jačinu svjetla te provjeravati da li se koriste homologirana svjetla. Ukoliko svjetla nisu homologirana to bi trebao biti pad na tehničkom.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
+1. Nadam se da će uskoro u sklopu tehničkog pregleda kontrolirati jačinu svjetla te provjeravati da li se koriste homologirana svjetla. Ukoliko svjetla nisu homologirana to bi trebao biti pad na tehničkom.
Sumnjam, a i đaba. Treba 5 minuta da promjeniš sijalice prije i poslije tehničkog. Po meni je bitno da je osoba "odgovorna". Ja npr kada sam stavio ledice u farove, provjerio sam snop, da je po pravilu. I evo bar godinu dana, nitko nikad mi nije blicao da mu smeta. Inače bi sve učinio da prilagodim. A da nepričam koliko se sad sigurnije osječam u vožnji. Original je bilo katastrofa
Lijep auto, lijepa priča...

https://www.jutarnji.hr/autoklub/vremeplov/kako-je-zlatni-citroen-xm-postao-srce-frelihove-garaze-15658367?fbclid=Iwb21leAPHJSBjbGNrA8ckpWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHut8UZuXE_tYesYf_L4vfDtXBsd1MZ6qgC_5ix9g2D2I4mSlI0JbP-JktlM5_aem_sNcGFs-SR_2jpgJ6oG9BxA

Posljednje uređivanje:
Na vrh