Milosh
Test
Jednostavno ga je raspakovati, a izmijeniti i spakovati je već druga stvar.Hvala, iako sumnjam da je tako jednostavno. Ili bude zaključan apk
Jednostavno ga je raspakovati, a izmijeniti i spakovati je već druga stvar.Hvala, iako sumnjam da je tako jednostavno. Ili bude zaključan apk
Malo kasnim, EAT6 imam, identično se ponaša kad je hladan...Ekipa sa automatskim mjenjačem, kakva su vam iskustva u hladnim razdobljima! Moj prvih par kilometara oklijeva pri prebacivanjima u višlju brzinu! Ono kad osjetiš da treba npr u treču, ali mu treba dugo! Pa ga ručno "dignem"! Po meni je to prerijetko ulje, da bi mu hladno pravilo problem! Čim se ugrije, sve uredno. Ili nešto drugo možda utiče na to?
To mi je više opcija u nuždi.Nakon skidanja i pranja, skoro kao nov. Evo jučerašnji screen. Prešao preko 500 km kroz BiH, opet oko 4, a nije radio regeneraciju.Postoje i aditivi za čišćenje, bez skidanja. Doduše ja ih nisam nikad koristio. To sve treba pre nego li je došlo do totalnog zapusenja
Čekaj nakon pranja ti je već na 28%. Jel to ona ruska verzija programa ili original? Ako dolaziš u Zg možemo sa mojim uređajem i aplikacijom provjeriti stanje.To mi je više opcija u nuždi.Nakon skidanja i pranja, skoro kao nov. Evo jučerašnji screen. Prešao preko 500 km kroz BiH, opet oko 4, a nije radio regeneraciju.
Ne nego 2, taj red se gleda mislim, to mi je prije bilo 49%! Ruska da!Čekaj nakon pranja ti je već na 28%. Jel to ona ruska verzija programa ili original? Ako dolaziš u Zg možemo sa mojim uređajem i aplikacijom provjeriti stanje.
Nešto ne štima 2 g ti je težina, a ovo drugo ti je postotak pepela 28%. Prevelik ti je postotak za samo 2 g pepela.Ne nego 2, taj red se gleda mislim, to mi je prije bilo 49%! Ruska da!
ŽivioSretna Nova svim članovima forumas,...zdravlja i zadovoljstva, ...svakojakog!
Jedino što će popizditi ovi što se voze iza tebe jer im jako blješti u oči.Evo, Nova Godina, novi počeci! Pa krenimo i u ovu polako sa nadogradnjama! Danas konačno stigao ugraditi LED sijalice za tablicu! Što zbog ugradnje ledica, ali više da što bolje vidim na stražnju kameru u trenucima kad je koristim! Bio sam dosta razočaran u trenutno osvjetljenje! Relativno nedavno sam ih kupio na netu iz Njemačke, kao poznata firma (ili sam bar ja čuo za nju), iako moguče da samo prepakiraju neke sa AliExpressa ili sl! Uglavnom zasad JAKO zadovoljan sa osvjetljenjem! Razlika NEBO i podrum! Slike nemogu pošteno dočarati situaciju. Svijetle po danu više nego originalne po noči! Naravno ne bacaju nikakve greške. Sve sjeda u mm kao i original! Cijena nekih 15-tak EUR za par, iako nigdje na njihovim stranicama ne piše da dolaze u paru, ali sam pretpostavio. Dostavio sam ih gratis u Deutschland, pa su mi ih poslali ovdje! Iduče bih trebao zamijeniti ostatak sijalica na zadnjem kraju, sa LED-icama, OSRAM vjerovatno! Nije preskupo.
https://www.recambo.de/Led-license-plate-light-for-Peugeot-2008-I-BJ-2013-2019-208-I-BJ-2012-2018
+1. Nadam se da će uskoro u sklopu tehničkog pregleda kontrolirati jačinu svjetla te provjeravati da li se koriste homologirana svjetla. Ukoliko svjetla nisu homologirana to bi trebao biti pad na tehničkom.Jedino što će popizditi ovi što se voze iza tebe jer im jako blješti u oči.
Sumnjam, a i đaba. Treba 5 minuta da promjeniš sijalice prije i poslije tehničkog. Po meni je bitno da je osoba "odgovorna". Ja npr kada sam stavio ledice u farove, provjerio sam snop, da je po pravilu. I evo bar godinu dana, nitko nikad mi nije blicao da mu smeta. Inače bi sve učinio da prilagodim. A da nepričam koliko se sad sigurnije osječam u vožnji. Original je bilo katastrofa+1. Nadam se da će uskoro u sklopu tehničkog pregleda kontrolirati jačinu svjetla te provjeravati da li se koriste homologirana svjetla. Ukoliko svjetla nisu homologirana to bi trebao biti pad na tehničkom.