C5 X7 1.6 THP by Milosh - The Great White

Cutac

Prèkaroš
Haha, hvala :cool:
Kad moj samohodni gepek nije bio toca odgovor, jel ovo drugo svjetlo za auspuh, da izgleda kao da baca plamenove?

Milosh

Test
Šta ti je "night panel"?

Rade zajedno sa ostatkom ambi rasvjete koja uključuje narandžaste ledice u krovnoj lampi, pozadinsko osvjetljenje svih tastera i komandi, te one dvije led trake ispod table. To se sve upali kad se upale kratka svjetla i svijetli uvijek dok svijetle kratka svjetla. Intenzitet se može ručno podešavati preko tastera +/-.

Cutac

Prèkaroš
To se sve upali kad se upale kratka svjetla i svijetli uvijek dok svijetle kratka svjetla. Intenzitet se može ručno podešavati preko tastera +/-.
E, to. I imaš tipku koja gasi sve osim brzinomjera i goriva, ako si na rezervi - to je night panel.

Milosh

Test
I imaš tipku koja gasi sve osim brzinomjera i goriva
Nisam siguran da li se sve može ugasiti. Ne postoji posebna tipka koja bi sve gasila, a mislim da se pritiskom na - može samo značajno prigušiti, ne i skroz ugasiti (moram isprobati).

mengela

Well-known member
Donator foruma
Da nije to ona na volanu - kruzic pola obojan pola ak se ne varam, neda mi se silazit u garazu supat! Mislim da sam je jednom pritisnuo dosad tek kad sam auto uzeo, pogasila se sva svijetla na instrument tabli

Valjda :D

pokra89

Well-known member
Meni ih fali par. Recimo za zoom navigacije, ili za saltanje s radija na usb

Cutac, u mene toga nema, zaboravljaš da postoji više multimedija

Na vrh