C5 X7 1.6 THP by Milosh - The Great White

tomica0308

Well-known member
Mislim da samo prvo bude akusticno, ovisi o kupcu dal to zeli da budu sve takve. Cuo sam da su u sve novije aute poceli stavljat akustica stakla. Al ak se razbije skupo ko vrag. To su ti 2 stakla i u sredini folija pa mozes provjerit kad spustis staklo dal su 2 stakla.

Spawn

Well-known member
Mislim da svaki C5 ima vjettrobransko staklo atermicko i akusticno. A samo exclusive ima sva takva stakla osim straznjeg ako se ne varam

Doomsday

U prolazu...
Za akustično ne znam, iako vjerujem da ima C5 i bez akustičnog, ali znam sigurno da recimo C5 X7 iz 2012. postoji BEZ atermičkog vjetrobrana, i to se prema VIN broju niti nije ugrađivano te godine...

Rođak mi je naletija na jednog takvog hidrauličara, uvoz iz Njemačke, i poludio je nakon što je imao atermičko na C5 iz 2005. di ga sunce kroz šajbu nije uopće peklo, a ovaj ga spržio... :D

No eto, vin je VF7RDRHF8AL547845 pa bacite oko...

:)

adelone

New member
Cini mi se da mi vozacevo i suvozacevo imaju tu oznaku za akustično. Stakla nazad nemaju, ali su zatamnjena. A vjetrobransko nisam ni gledao.

Milosh

Test
- Crkla desna H7, zamijenio obe sa Hella H7, samo to našao lokalno na brzinu.

- Pokupio novu cijev usisne grane u ovlaštenom, onu pravu, na moju sreću nisam morao platiti i onu pogrešno naručenu, uspjeli su je vratiti.

- Takođe dobio PIN za kodiranje novih ključeva. :cool:

Milosh

Test
Šta je ovo, to se nalazi za moj motor u service-u u sekciji Engine - Anti-Polution:

Jel to služi da usisava benzinske pare iz rezervoara u usisnu granu?

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Uglavnom da, usisava višak benzinskih para... kad se filter zapuni, ljudi često nemogu natankati auto.

Cutac

Prèkaroš
Nema veze sa time, ali ima sa rezervoarom.
Meni je na odušku(za zrak iz rezervoara) kapalo gorivo. Sredio Bison dvokomponentnim.
Nema veze, ali možda netko pogleda i skuži da i njemu kaplje :D

Milosh

Test
Stavio novu usisnu cijev, lijepo sjela, mada bi mogla biti duža jedno 5 mm, ovako je blago nategnuta.

Nova cijev na betonu:

Nova cijev na motoru:

Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši auto na svijetu... :D

Milosh

Test
Wow, vidi to! Jako zanimljivo.

Najzanimljivije je što je neko i njemu naknadno to ugrađivao. :)

Inače, ista oprema kao moja, a opet i nije tako ista:

Ovaj:

- ima xenone
- ima parking senzore
- ima alu umetke na tabli
- ima običnu ručnu

Zapravo, tek sad vidim, najzanimljivije je što ima xenon farove i podešavanje visine snopa ispod volana, što znači da mu je neko naknadno ugradio xenon. :D

pokra89

Well-known member
Zato i govorim, jer je pun naknadnih preinaka, al znam da je u tebe hidraulika, da nije ova prva serija zadnjih farova i da nemaš okvirove tablica

Na vrh