Potrebna mi ja mala pomoć. S miloshom sam već pričao i dao mi je dobre ideje ali da vidimo da li ima još koja koje se mi nismo "sjetili". Još u 10-11 mjesecu uzeo sam joying radio skupa s hrpu dodatnih stvari koje mislim staviti s njim (prednja, zadnja kamera za snimanje vožnje, kamera za snimanje protiv krađe (ko zna mozda neko hoce maznut radio, citorena nebi sigurno

), parking senzori naprijed nazad, kamera za vožnju u natrag i za naprijed te za mrtvi kut neki senzori..
S obzirom da od felgi vjerovatno ništa, na raspolaganju mi je još ostalo 1500 kuna za modifikacije.
Ono što mene zanima za prvi dio posla je sljedeće:
1. kako dodatno staviti ventilator unutra (na mjesto di ulazi radio jedinica pošto je dosta skučeno) da mi dodatno hladi joying jedinicu jer sam čitao da se moze dodatno grijati moj model zbog p5x cipa

2. na slici vidite kako sam samo testirao joying da li radi..on bi stajao tako ali bi ga ja podigao gore za jos 2 reda ovih otvora od srednjeg puhanja pa me zanima kako da mi ne puše u display hladni odnosno topli zrak (da se ne pokvari) - da li da ga trajno isključim ili da nekako zatvorim donja dva reda pa imam gornja 3 koja bi mogla puhati?