Letva volana verovatno. Trebalo bi proveriti koliko lufta ima.
pa opet ulje i sve filtere, a drugo ne treba izmišljatii što sad da mjenjam na 100tkm ?
Ja u PIcassu imam onaj robo (VTR) ili kak se već zove. Imal sam s njim nekih problema (celi onaj upravljački modul je novi), neš prek 12.000 kn sam platil (u Sloveniji u servisu malo ispod 1600 € je bil ceh, to je neš ispod 12.000 kn), ali nakon te intervencije dela perfektno. Ak je u ovom "punkovrni" automatik, ja bi zel njega, čisto radi komoditeta. Prijatel kaj dela u Sloveniji u BMW servisu mi je pričak, ak govorimo o klasičnom automatiku vs ručnom, da je trošak održavanja i kvarova sim-tam, al te dojde na isto.Pomozite mi u nevolji.
Grand Picasso, 1.6 e-HDI, 85 kW, 2014 godina imam dvije opcije za kupit
Oba oko 160 000km, jedan rucni mjenjac a jedan automatski. Bi li dali prednost ijednom na racun mjenjaca ako su oba uredno servisirana ili se svede na tko sto preferira?
Kao i u svemu, osobne preferencije su najbitnije. Ja bih uvijek išao na automatika. Tebi ako je svejedno, biras onog koji je očuvaniji. Bilo bi dobro malo iskopati održavanje vozila, ta prva serija iz 2013./'14.je bila problematična sa rezervoarom uree, sa panoramskim ekranom u većim paketima opreme te sa spojlerom prtljažnika. Također, ako je automatik, znali su imati i problema s ručicom mjenjača.Pomozite mi u nevolji.
Grand Picasso, 1.6 e-HDI, 85 kW, 2014 godina imam dvije opcije za kupit
Oba oko 160 000km, jedan rucni mjenjac a jedan automatski. Bi li dali prednost ijednom na racun mjenjaca ako su oba uredno servisirana ili se svede na tko sto preferira?
Au, zao mi je sto te tolko problema zapalo.Ja u PIcassu imam onaj robo (VTR) ili kak se već zove. Imal sam s njim nekih problema (celi onaj upravljački modul je novi), neš prek 12.000 kn sam platil (u Sloveniji u servisu malo ispod 1600 € je bil ceh, to je neš ispod 12.000 kn), ali nakon te intervencije dela perfektno. Ak je u ovom "punkovrni" automatik, ja bi zel njega, čisto radi komoditeta. Prijatel kaj dela u Sloveniji u BMW servisu mi je pričak, ak govorimo o klasičnom automatiku vs ručnom, da je trošak održavanja i kvarova sim-tam, al te dojde na isto.
Kao što Zdeslav reče, provjeri da li je u pitanju pravi automatik. Kod Citroena automatik ne znači uvijek automatik.Iz ovoga što si napisao vidljivo je da ti nije nešto jako bitno da li će biti automatik ili ne. S obzirom na to, ako se kod tog auta ne radi o pravom automatiku već o robotizovanom mjenjaču, onda radije idi na manuelni.
To je to onda, robotizirani ne dolazi u obzir. Klasicni atomatik da ali robotizirani ne ide niti u razmatranje. Hvala svima.Ovo je 115ks verzija, znači robot. Kasnije verzije sa 120ks su sa klasičnim automatikom
Ha, i je i nije. Kak si zemeš. Sreća je auto bil doma. Sam nije htel krneuti. Na šlep, u SLO. I euri su prendost kod skupih kvarova.Au, zao mi je sto te tolko problema zapalo.
Zašto u Sloveniju?Na šlep, u SLO.
Treba malo živaca, strpljenja i mirna ruka, a toga ja nemam, pa tražim nekoga tko će to lijepo odraditi![]()