C4 picasso 2.0 hdi black mamba

Milosh

Test
Nestručno mišljenje, dobri su. Imaš "mesa" na pločicama kao da su nove a disk kao da nema onaj rub uslijed trošenja.

Kad je to uopšte mijenjano i koliko km si prešao od tada?

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Reseni zadnji diskovi, zamenjeni diskovi i pakne. Zamenjeno i ulje u kocnicama, kazu da je prethodno bilo vrlo crno i dotrajalo.
Elem, pokazao mi je stare diskove, mozdanse na slikama ne vidi, ebo sam im kevu. Min 2mm je udubljenje negde po sredini. Unistio sam ih :), no, sad ima nove napred i nazad, lepo koci, idemo dalje.Pogledajte privitak 1701Pogledajte privitak 1702Pogledajte privitak 1703
Diskovi su menjani sad ce 6 godina. Od onda je prešao, pa ne znam, verovatno oko 40-50k.
A gume, ja baš gledam između tih i Vredestein Quatrac i mislim da ću uzeti Vredestein. Kažu bolje, a ista cijena.
Čudno mi je da je većina all season guma u XL varijanti.
Meni su bile van budžeta, verovatno ce ici na P 107, tu zbog dimenzije mogu ici na višu klasu

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Produžio mu full kasko, cca 200e. Razlika u odnosu na prošlu godinu, više vrednuju auto, veće je i učešće u šteti. Prvenstveno mi je bitno zbog vetrobranskog stakla.

Srdjan_Va

Active member
Produžio mu full kasko, cca 200e. Razlika u odnosu na prošlu godinu, više vrednuju auto, veće je i učešće u šteti. Prvenstveno mi je bitno zbog vetrobranskog stakla.
Ja od kad sam uzeo preko AMSS osiguravam celu soferuku u vrednosti od 100k dinara i placam to osiguranje 8000din(70e)

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Ne znam koji put uzemljenje ili masa pravi problem, juce mi na autoputu prestalo raditi zadnji zmigavac. Pokušao sam kao do sada da popravim taj konektor koji se vec par puta po malo topio. Resih da resim to permanentno, uzeo sitnice koje nisam imao. Zalemio zicu sa konektorom za masu na držaču sijalica, stavio termo buzir. Na drugi kraj žice zakacio zenski konektor, stavio termo. Na autu precvikao masu, stavio muški konektor, spojio, sve radi, termo buzir. Ponovo termo buzir preko svega, sad radi i rekao bih da je to to.1000176277.jpg1000176278.jpg1000176282.jpg1000176283.jpg1000176285.jpg

Na vrh