Dalibor
Dado Tornado
izašle su cijene, iznenađen sam sa početnom cijenom od 102.000 kncijena će kretati od cca. 125-130 000 kn, biti će kao trenutni c4, zericu skuplji od c3 aircrossa.
https://www.scribd.com/document/375696268/Cjenik-Novi-C4-Cactus
izašle su cijene, iznenađen sam sa početnom cijenom od 102.000 kncijena će kretati od cca. 125-130 000 kn, biti će kao trenutni c4, zericu skuplji od c3 aircrossa.
Ali c4 nije gradski autoZa po gradu će bit dovoljno i tih 82ks.
meni je jači auto potrebniji u gradu nego izvan, ne kontam zašto se kaže "dovoljno za grad, ali ne i za izvan...", valjda se misli na preticanjaZa po gradu će bit dovoljno i tih 82ks.
U ZG sam sa nekim autićem od 75 KS imao problema pratiti tempo prometa.U gradu ionako je ograničenje 60, semafori, pješaci, stani kreni, kratke relacije... daj mi malog jednstavnog atmosferca i bok.
u zagrebu za normalno pratiti promet u autu od 75ks treba šaltati na 3,5 - 4 000 okr., tada je smiješno govoriti o potrošnji i štednji auta općenito, ukoliko se vozi po podsljemenskoj zoni gdje treba usporiti prije ležečeg i ubrzati uz brijeg niti jači benzinac nije dosta nego treba pošteniji dizel...U ZG sam sa nekim autićem od 75 KS imao problema pratiti tempo prometa.