C3 by Fran

Franzg

New member
Da, 2 matice i onda 1 konektor, ide lako dolje...
hvala hvala, evo jučer rješeno :)

Jesi i ti imao priliku provozati novi Berlingač? Ili samo onog Forda
pratiš sve:) Jesam jesam Berlinga, super autić ali cijena boli glava, mislim da je oko 200k bio testni :shock:

vidio sam da si se informirao o video opremi u komentarima jednog videa vida juračića, čini mi se da je autom pičio sa frendom po sljemenu
dada to mi je frend iz škole, u međuvremenu sam dosta tog nabavio a uskoro ću i glavnu kameru promijenit da sve bude tip top:)
 

Franzg

New member
Pozdrav ekipa, dugo se nisam javljao imao dosta posla i tako to - budući da sam malo na "pravom" poslu a malo se bavim i svojim hobijem YouTubeom koji me sve više zanima :cool:
Citrač ide odlično, sve je super, prešao na ljetni set sa natpisima na gumama, dogovorio zamjenu kugle kotača (meho pregledao cijeli auto jer je trebala krenui roadtrip sezone s njim pa je to uočio i to ću mijenjat). IPAK, napravio sam malu izmjenu u planu. Naime, plan je bio kupit novi auto i točno sam znao koji u ožujku 2020. godine i tada prodati ovaj. Ipak, "nemoralna" ponuda koja vrijedi samo 5 i 6 mjesec je ipak bila previše primamljiva, tako da sam sada aplicirao za novi auto. Još neću ništa pisati što je u igri jer čekam da me nazovu i potvrde da je sve okej i da mogu doć potpisat ugovor. E sad to naravno znači da bi moj omiljeni C3 trebao na prodaju :hm::hm:
Nemate pojma kolko mi se teško oprostit od njega, a znate kolko je uloženo i gdje sam sve bio s njim. E sad, ja bi ga najrađe ostavio ali znam da kada dođe u 12 mjesecu rega neće mi se dati to plaćat pored novog auta...i zato ide u prodaju iako mi nije hitno prodati ga i neće ić ispod cijene...Cijena na njuški će bit nešto viša u odnosu na konkurente zbog tisuća i tisuća koje su u njega uložene, dat će se korigirati ali ne previše... Eto toliko za sad :shock: Oglas će ići uskoro, ako je netko zaiteresiran može se javiti na DM ili na broj 091 6444 646, auto ima oko 154 tisuće kilometara (pravih, može i provjera).
 

Ax boy

Well-known member
Oooo pozdrav Fran. Znači uskoro i tvoj limeni ljubimac C3 ide novom vlasniku, vrijeme je ha? Viđam tvoj auto parkiran tamo blizu Hnk,kod Hebrangove?? Na tom potezu? Radim u kneza Mislava pa često prolazim tim dijelom. C3 je prava zvijer i ljepotan, uvijek čist i uredan :). Što se kupuje, ako nije tajna još. Isto C3 tj Citroen ili je možda na pomolu nova gama vozila?
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Oćeš ga vraćati u ''normalu'' za prodaju? Mislim, šteta mi je auta, pojava je. Ja bi ga dao muzeju pa neka ga čuvaju još petnaestak godina, pa poliranje i izložit ga :D
Naravno kada para nebi bila bitna
 

Franzg

New member
Radim u kneza Mislava pa često prolazim tim dijelom. C3 je prava zvijer i ljepotan, uvijek čist i uredan
Je je u centru je često parkiran i uvijek opran :grin::grin:

Što se kupuje, ako nije tajna još.
Neka zasad bude još tajna, uskoro otkrijem kad sve bude rješeno :)
Isto C3 tj Citroen ili je možda na pomolu nova gama vozila?
Nije C3 novi, po dizajnu mi je top ali vozne karakteristike tog novog nikako nisu za mene tako da sam ga otpisao u startu...Nešto bolje:)


Joj, samo da nije Opel ili tako nešto.
E to sigurno nije haha, Opela nebi nikad pa ni tad

Oćeš ga vraćati u ''normalu'' za prodaju? Mislim, šteta mi je auta, pojava je
Neću, ovakav će se prodavat a kupac će naravno moć birat jel oće naljepnice ili da se skinu...
Ja bi ga dao muzeju pa neka ga čuvaju još petnaestak godina, pa poliranje i izložit ga
Naravno kada para nebi bila bitna
Hahahah to sam i ja razmišljo, da se bar mogu javit centrali u Francuskoj pa da oni otkupe :cool::grin:
A stvar je što lova uvijek dobro dode, ne treba mi hitno sad ali svakako mi nema smisla da auto stoji i da plaćam regu i parking... ;/
 

Ax boy

Well-known member
Ooo super Fran, samo naprijed držim fige. Nadam se da i dalje bude marka Citroen heheheheh :). Mogli bi kavu koji put,moj je isto jedan od najčišćih berlingića u centru barem hahhhaha, bijele felge citrać,2011 godina. Šala mala,eeew obljetnica 100godina Citroena i uskoro (citroenforuma) također?
 

diegos

Well-known member
Franzg sta god kupio, izvjestavaj nas i dalje o zanimljivim putovanjima :D
Ja cu bubnut clio rs, ocito ti se svidio onaj crni [emoji14]
 

Franzg

New member
Ooo super Fran, samo naprijed držim fige. Nadam se da i dalje bude marka Citroen heheheheh
Ovaj put nije Citroen - nema nijedan novi Citroen koji zadovoljava moje kriterije (kažem - novi C3 mi je čudo vizualno ali onaj mekani volan i ovjes su mi "downgrade" u odnosu na moj auto - a nov auto bi mi osim što bi trebo bit cool i lijep trebao bit veliki upgrade po pitanju voznih osobina :cool:

Kod Pariza se organizira nekakav skup, bilo bi fora da se forumaši skupe i odu zajedno

E tamo bi mogao naći kupca :D

Ps. Fran C3 ti je odlican, neces imat problema s prodajom
Nadam se, kako stvari stoje sutra-preksutra ide na Njušku i bit će oko 3100 eura naravno s mogućnosti spuštanja ali ne pretjeranog...za forumaše je cijena u startu odmah manja jasno :cool::cool: Radije bi da završi kod nekog tko će se znat brinut o autu

Franzg sta god kupio, izvjestavaj nas i dalje o zanimljivim putovanjima
Budem, bit će sad serijal vlogova na mom Youtubeu imam 2 velika putovanja za mjesec dana u planu :)

Ja cu bubnut clio rs, ocito ti se svidio onaj crni
Heheh svidio mi se ali bi ipak manualca ;)

Ovaj tjedan otkrivam kaj sam uzeo i mogu ako se slažete ovdje i o tom autu pisat povremeno :)
 

Ax boy

Well-known member
Svaka čast Fran, eeee toliko emotivno i iskreno,čak mi je dok govoriš,C3 djeluje tužno ajujj. Kao zašto mene ne voliš toliko više šmrccc.Ne znam, to je meni jedan čovjek,limar iz Citroena rekao: auti neki zaista imaju dušu i srce pogotovo Citroeni i još ako se redovito vodi briga o njima,ajajaj sreći nikad kraja nema. Ova glazba na kraju baš onako, dira u dušu,polako se i auto rastaje od tebe,bye bye. Imao je vidim sreću i čast tebe imati za svog vlasnika i prijatelja, jer mislim pogotovo ako se često vozimo i putujemo,auto nam postane prijatelj. Sad neka nekog drugog uveseljava,barem upola kao i tebe, ma šta upola?? Još i mnogo mnogo više. Hahhahahah, no hard feelings. Sretno sa novim ljubimcem, bit će najsretniji autić na svijetu, međutim nisam jedini na ovom Citroen forumu pretpostavljam, i svi drugi željno iščekuju prinovu i sve podatke o njoj. :) Good luck :) :)
 

Franzg

New member
Ekipa, evo ga, uzeo novi auto, svi detalji u videu:)
[ame]https://m.youtube.com/watch?v=dUG9sJYis-M[/ame]
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh