C2 VTS 1.6 16v by 2mario2

2mario2

Well-known member
Auto ćim skupim lovu uzimam sigurno. Lako sve što netrebam prodam osim motora, getribe i što je potrebno za swap

Morat ću i vidjeti za kočnice jer sumnjam da bi njegove original zaustavljale 207 konja onako kako treba

A i poluosovine su upitne njegove za tu snagu

2mario2

Well-known member
Vidjet ću. Vrlo vjerovatno ću uskoro krenut polagat C+E, pa ću imati dovoljno za te moje egzibicije

Æak sam došao na ideju prodat ovaj C2 da platim odmah sve, a onda lako kupim od frenda njegov noviji. Al onda si opet mislim da nebi jer mi je žao ovog

Malo sam se poigrao opet sa folijom

I od frenda sam uzeo km/h sat kojeg trebam odnijet električaru da ga uskladi sa autom. Vjerovatno bude morao brikati i softwerski i fizički, al nema veze. Ljepši je puno ovaj sat od mojeg i sve prikazuje na ekranu lijepo

Lix

Active member
Nemoj swapat v6, auto ce ti bit ne vozljiv i bjezat preko nosa ko blesav, a u krajnjem rezultatu ces se jako razocarat koliko taj motor ne ide i nije zivahan, savjetovao bi ti rađe da skupis za turbo konverzaciju, ekipa masovno vozi po 200-250 ks na tu5jp4 motorima, deblja brtva glave i peljaj se, standalone ti tako i tako treba ako misliš prebacit v6 jer sumnjam da se da uparit struja od c5 sa c2 strujom, moj savjet, a ti napravis kako zelis naravno ipak je tvoj auto, u svakom slučaju pratim sa interesiranjem :D

2mario2

Well-known member
Neka su Roki prljave. Znači i da se pošteno koriste :D

Vidjet ću za V6 jer sam upisao C+E jučer tako da prvo lova ide na to, a poslije kad bude nešto deviza idem na noviji auto. Možda frendov C2 VTS iz 2009.

2mario2

Well-known member
Vidjet ću kad si riješim kategorije prvo, pa posao. Uz posao budu se primanja povečala, a uz to povečanje i mogučnost većih ulaganja u kuću i auto uz naravno moje dva filozofe doma

Marekk

Member
Nemoj swapat nikakav v6. Pa to je katastrofa od motora, em nejde nikam em je tromo i razvrtava se ko lokomotiva parna a teski je ko pol c2. Bolje ti uzet drugi auto onda

Ruske

Well-known member
cutac: previse pitas, nekad sam to gledao, pa sam odustao...iskreno treba trazit...jer ako uzmes 1. koji se nade, platit ces duplo

Ruske

Well-known member
za svaki auto dode toliko neki kvalitetan smislen turbo kit...sta bi ti da kosta 1000e? mislim, mozes sam slagati sa turbinom i ic iz kine, cijevi nades neke od gurla i to, pa ispadne malo :D

2mario2

Well-known member
Evo ****.....!!! Vraćam se iz Njemačke danas ujutro, odem do auta jer sam s njim išao do frenda i kod njega ga ostavio, sjedam u auto i palim ga. Odmah vidim da nešto ne štima, al reko vozio sam Golf 7 (šrot od auta!) pa je to razlog što mi je sve normalno sada čudno. Krenem u rikverc i sve nešto preskače, škljoca. Idem na cestu i nema šanse se voziti. Izađem van i gledam oko kotača i vidim puknutu oprugu amortizera! Blago rečeno bi bilo da sam samo malo bio ljut nakon 2100km odvoženih od kojih 940km i 31h bez zna u šrotu od Gnjojfa ziben!

Na vrh