Bluetooth imenik problem

Monk

Different Spirit
Ne akiramar, za ovaj tip radija koji imaš u svom C4 još uvijek nije razvijeno sučelje za update (dok je za stariji model postojalo i to tek nakon 3 godine), i upravo zbog toga se mijenja cijeli radio koji tvornički dolazi sa novijom verzijom softvera. Ne znam kako ti misliš da izgleda taj radio, ali on se vadi vrlo brzo i bez neke nauke - prednja fasada (radio i klima) drži se na četiri vijka (dva gore i dva dolje) i odmah ispod nje je radio koji se drži na još dva vijka. U principu to je klasičan 1 din radio kojem je prednja ploča odvojena.

akiramar

Active member
Ne akiramar, za ovaj tip radija koji imaš u svom C4 još uvijek nije razvijeno sučelje za update (dok je za stariji model postojalo i to tek nakon 3 godine), i upravo zbog toga se mijenja cijeli radio koji tvornički dolazi sa novijom verzijom softvera.
(...)
Ah, :(
U tom slučaju, Laky vidimo se u subotu. Pozdrav!

Olaf

New member
u koju subotu?

mene ovu subotu nema...bit ce kolega vjerojatno jer ja sam svaku drugu i skoro svaki drugi tjedan radim po cijele dane tako da trebam odmora

akiramar

Active member
Bio, promijenio, imenik i dalje ne radi :)
Ali druge stvari rade bolje. Imao sam problem da se nisam mogao javiti ako je radio bio ugašen, to je definitivno ispravljeno. Mob se u ova dva dana nije "izgubio"...
Nema škriputanja (ono čega sam se najviše plašio), vidjet ćemo kroz mjesec-dva...

akiramar

Active member
Neki dan sam napravio update SW na mobitelu (morao sam prije toga staviti unbranded firmware - T-Mobile nije izdao ni jedan update od kad je telefon izdan) i izgleda da je to riješilo sve probleme koje sam imao...
Odmah nakon toga sam napravio unbranded update i na E51 i na X2 - čisto za svaki slučaj...

viktor1

New member
C5 Također... Imam nekih 5000 imena u imeniku i došlo mi do slova E... Dalje ništa...
Mobitel je iP 4S...
Software je na njemu najnoviji... Gospoda iz Citroena neznaju ništa o problemu...

Kanader

Active member
Da se nadovežem na ovu temu da ne otvaram novu.
Od kada sam stavio novi radio koji ima mogućnost bluetooth povezivanja sa mobitelom veza ne radi kako valja.
Iako je uređaj ( Samsung smartphone ) uredno uparan s auto radijom događa se da ne želi razgovor prebaciti na zvučnike auta već se komunikacija može obaviti isključivo preko telefona. Ima i trenutaka kada sve funkcionira perfektno, a najgora je verzija kada počne normalno radit i onda me prebaci usred razgovora na slušalicu telefona. S mobitelom inače nemam problema sa povezivanjem s ostalim uređajima.
I da napomenem da se na ekranu auto radija uredno prikaže stanje mobiela: signal, jačina baterije i td.
Jedino što ponekad povuče brojeve iz imenika za par sekundi, a ponekad za par minuta. Imam i dodatni mikrofon. Možda on nije dobro spojen. Da li da reklamiram auto radio?

Na vrh