Zmix
New member
Ma nije valjda?! ROFL17.000 km mu je tek:wub:
Ma nije valjda?! ROFL17.000 km mu je tek:wub:
pa libro majstore - kad spavaš kod kuće??17.000 km mu je tek:wub:
Ima da se kupi namensko sredstvo za čišćenje plastičnih delova karoserije.Nego da upitam - čime je najbolje čistiti crne plastične djelove (branike i zaštite na vratima i pragovima) nakon dvotjednog izlaganja soli i ledu?
ja nemam puno crnih dijelova na berlingu pa o tome ne vodim bigupa libro majstore - kad spavaš kod kuće??
Nego da upitam - čime je najbolje čistiti crne plastične djelove (branike i zaštite na vratima i pragovima) nakon dvotjednog izlaganja soli i ledu? Ebate žec - neugodno mi je gledat auto koliko je šporak (ali samo vani) Par puta sam ga oprao, ali za pola ure isto! - fuj!
[!
Imate i povoljniju, a kvalitetom podjednaku varijantu. Možete koristiti crni boks (laštilo) za cipele onu pastu u tubi - samo gledajte da na tubi ima onaj nastavak od spužve radi jednostavnijeg nanosa... Isprobao i ostao zadivljen! Efekt vam je isti, a ako ste šminkeri koji rađe plaćaju više - onda vam je od komercijale na raspolaganju i Nigrin "Stosstangen-schwarz" u dva i pol deci pakiranju.Ima da se kupi namensko sredstvo za čišćenje plastičnih delova karoserije.
Preporučujem Adeco ili Sonax.
E jebiga sad... fali deveta!-fali 6ta!!!ali baš fali!
Hahaha LOLE jebiga sad... fali deveta!![]()
znao sam za toevo ''napokon'' i jedan minus! 5 osoba + prtljaga, autoput, 1.6hdi ..92HP..
-fali 6ta!!!ali baš fali! i još nešto! U ovom slučaju prednost na strani multispacea u odnosu na xtr(evo je libro-napokon) - aerodinamika! 1 cm visine i krovni nosači značajno nas bacaju unatrag - jer ne virujem da big mamma onako ''pjevuši'' na 130km/h..
srića je u tome šta sam rijetko na autocesti!