Berlingo XTR 1.6HDI 92HP by Bilić

Biliæ

vlaj
17.000 km mu je tek:wub:
pa libro majstore - kad spavaš kod kuće??
Nego da upitam - čime je najbolje čistiti crne plastične djelove (branike i zaštite na vratima i pragovima) nakon dvotjednog izlaganja soli i ledu? Ebate žec - neugodno mi je gledat auto koliko je šporak (ali samo vani ;)) Par puta sam ga oprao, ali za pola ure isto! - fuj!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3URp4pAoDpg&feature=related[/ame]

osjećam se k'o Mujo! Dopizd'lo brate!

Zmix

New member
Nego da upitam - čime je najbolje čistiti crne plastične djelove (branike i zaštite na vratima i pragovima) nakon dvotjednog izlaganja soli i ledu?
Ima da se kupi namensko sredstvo za čišćenje plastičnih delova karoserije.
Preporučujem Adeco ili Sonax. :)

liberty

Well-known member
pa libro majstore - kad spavaš kod kuće??
Nego da upitam - čime je najbolje čistiti crne plastične djelove (branike i zaštite na vratima i pragovima) nakon dvotjednog izlaganja soli i ledu? Ebate žec - neugodno mi je gledat auto koliko je šporak (ali samo vani ;)) Par puta sam ga oprao, ali za pola ure isto! - fuj!

[!
ja nemam puno crnih dijelova na berlingu pa o tome ne vodim bigu

a za spavanje - da, u autima mjesečno provedem cca 3.800 km
puno i za džep i za zdravlje
kako uglavnom vozim po noći (cca 2.800 km mjesečno) - ni ne spavam previše:hm:

Marko

Well-known member
Ima da se kupi namensko sredstvo za čišćenje plastičnih delova karoserije.
Preporučujem Adeco ili Sonax.
Imate i povoljniju, a kvalitetom podjednaku varijantu. Možete koristiti crni boks (laštilo) za cipele onu pastu u tubi - samo gledajte da na tubi ima onaj nastavak od spužve radi jednostavnijeg nanosa... Isprobao i ostao zadivljen! Efekt vam je isti, a ako ste šminkeri koji rađe plaćaju više - onda vam je od komercijale na raspolaganju i Nigrin "Stosstangen-schwarz" u dva i pol deci pakiranju.

Biliæ

vlaj
evo me nakon skoro pa misec dana! neplanirano sam ostao bez laptopa tako da me nema online. Nadam se da ste svi živi i zdravi i da terate!
Inače berle k'o zmaj - svi bumbari nestali sa zimom! svaki put kad sidnem u njega-popizdim iznova!
****te koji dobar kar!
Živili!

Biliæ

vlaj
evo ''napokon'' i jedan minus! 5 osoba + prtljaga, autoput, 1.6hdi ..92HP..
-fali 6ta!!!ali baš fali! i još nešto! U ovom slučaju prednost na strani multispacea u odnosu na xtr(evo je libro-napokon) - aerodinamika! 1 cm visine i krovni nosači značajno nas bacaju unatrag - jer ne virujem da big mamma onako ''pjevuši'' na 130km/h..
srića je u tome šta sam rijetko na autocesti!

liberty

Well-known member
evo ''napokon'' i jedan minus! 5 osoba + prtljaga, autoput, 1.6hdi ..92HP..
-fali 6ta!!!ali baš fali! i još nešto! U ovom slučaju prednost na strani multispacea u odnosu na xtr(evo je libro-napokon) - aerodinamika! 1 cm visine i krovni nosači značajno nas bacaju unatrag - jer ne virujem da big mamma onako ''pjevuši'' na 130km/h..
srića je u tome šta sam rijetko na autocesti!
znao sam za to
zato sam i izabrao multispace bez krovnih nosača
iako berlingo uopće nije tako tih iznad 120 kmh (kao npr c3)

Biliæ

vlaj
pozdrav ljudi.. evo i moj Berle je odvozio prvih 10tk.. ukratko dojmovi - najbolji auto na cesti..ostajem pri onome - svatko bi u kući triba imat jednoga berlinga! Auto je stvoren za sve osim za autoput! A i tamo se super snalazi ako se ne želi skidat brzinske rekorde! Klima i komb. vožnja ne prelazi 6.5 litara.
Imao je i jedan hard test - heh.. kompletan razglas i troje ljudi sinj - zg i obratno u 24 h kombinacija stare ceste i od Udbine autoput(cca 250 km u jednom smjeru autoputa) Klima i prilično aktivna vožnja 7.2 litre prosjek! Ponavljam -najbolji auto!
Do sada nikakva mana..jedino ako ćemo cjepidlačit - vozačev podizač stakla pri podizanju napravi lagani ''klang''..ali to će se na prvom servisu otklonit..vjerovatno neka vidica se triba zategnit!
Za nagradu je premazan voskom i moram se pohvalit da još ''smrdi'' na novo!!!

HAL9000

New member
Bok,
Evo moj je okrenuo 9.000 u prva 3 mjeseca, zasad sve super osim što se počelo čuti neko škripanje od zadnjih kotača preko grabi i neravnina

Biliæ

vlaj
evo na žalost - došao je dan da vam objavim - svečano sam nagužen od strane dušmana u crvenom golfu 3.. i da sam istovremeno natjeran na pušenje guzice ultra ružnog focusa caravana.. i kako da čovik voli švabe??!!!
sjeban moj ljubimac koji još miriše na novo..na 12500km... koji je do sada na sebi imao samo crticu od 3 cm..milimetar tanku... a šta reć..
izginu hrabro...svu silu i nepravdu upio u svoj lim... pohvala recaro autosjedalici...moja bebica nije ni skuzila da smo sjebani!!

Na vrh