Prije ovog mog plavkića( od milja Berlingo) ja i tata , godinu i pol prije išli gledati C4 Picasso 2006,ona prekrasna plava boja. Međutim em je iznutra bio prljav ali nevjerojatno koliko puno,ono armatura ( prašina za tri prsta najmanje) ne razumijem aljkave ljude i to je nemar o autu. Nije ni čudo da neki imaju problema, kakva briga takav auto. Èast i kapa dolje iznimkama. No ok, to nije najbitnije. Broj 2: na 150 000 mijenjana već bila turbina ( gledali ga eeeh da 2016ste) a 2006 je bio. Znači auto u banani bio,a za to apsurd, doktor bio vlasnik ( uuh savršeno).
Skrenuo sa teme sori Filipe, moja preporuka ako nađeš dobrog berlinga, prvo s njime na servis odmah, da ne znam kako čovjek ti priča i govori - auto tip top, super ovo ono. Rječnikom nekih prodavača auta( ništa ne lupa, ne trese, ne cvili, ne curi ulje)... Hahahahahah
Obavezno most - iz iskustva znam da im e to mana i ove potrošne kao homokinetički, amortizeri, kapice amortizera...
Sretno i nađi nešto dobro, recimo 2011- 2016 su odlični, pogotovo euro 5 norma mašine.
Vlasnik sam jednog,prodao bih ti ga ali ne mogu jer još 3 godine ga moram otplaćivati a ne vrijedi koliko je za kredit.
C4 Picasso kao što kažu i iskusniji forumaši, bjež od robotiziranog mjenjača ali zar su svi takvi loši?.