negdje na oko 53.000 km mi se počela malo gasiti lampica osvjetljenja ventilatora (tamo gdje je skala od 1-4) - pa kucneš po mnoj pa ona proradi
i sad čitam ovu moju temu i zaboravio sam nešto napisati očito jer se radilo o razdoblju kada sam prelazio cca 3.000 km mjesečno pa sam bio lud........ako se ne varam na 12.000 km sam bio mijenjao podloške prednjih amortizera jer su bili otišli, mislim da je bila serijska greška, riješili su to u garanciji, a prije godinu dana su nešto popravljali i na graničniku vozačevih vrata (valjda više nije zadržavao vrata u poluotvorenom položaju).........kako mi je to promaklo...čisto da tema bude potpuna dodajem i ovo navedeno
uskoro se bliži servis na 60.000 km
mislio sam kod svog prijatelja dobrog mehaničara, ali ipak ću u ovlašteni servis, uvijek imam osječaj da oni znaju caku više, samo se nadam da će biti mirne ruke i da će sve proći u najboljem redu
zimske gume u ovim kišnim skliskim uvjetima nakon 25.000 km pokazuju znakove starosti.....asfalt u Istri je katastrofalan pa i to daje obol problematici
potrošnja.....sveukupni prosjek oko 7,0 litara. kad je motor zagrijan ja ga ne štedim, često otvorenom cestom vozim i u 4. brzini pri 3.000 okretaja, ne želim da se motor i ventili te filteri vezani uz zaštitu okoliša začepe....da to ne činim potrošnja bi bila bar litru manja, ali nema ništa ljepše nego kad berlingo projuri, i ptice prestanu cvrkutati, a gerijatrija pripazi gdje meće nogu
kako se selim po milijuniti put....sva raskoš prostora je i dalje na vidjelu
samo proklinjem što mi stražnja klupa nije djeljiva u 3 dijela jer imam muku kako dofurati ormare iz IKEE koji su dugi (upakirani 242 cm x 60 cm)
tu i tamo nešto zaškripi kad je vani vlaga, pa prestane,
ali vjerujte na poslu vozim (ponekad) passat cc - e taj ne da škripi nego imaš osjećaj da će otpasti prednji trap, a ženska ruka ga inaće vozi i čuvan je, i garažiran je, i servisiran je, i nema lijeka za njegovo povremeno škripanje/lupanje
i tako......zadovoljan sam i dalje, volio bi imati bar 2 berlinga......mrsko mi je dijeliti ga sa ženom. ona je super vozač zaista, ali me nervira kad moram sic ponovno namjestiti po sebi.......ona mi je na to rekla....nisam nigdje vidjela da medvjedi voze auti pa ti je to zato tako šuti nema ručka za tebe.......

...znate onog mamuta iz Ice age...e tako ja njoj kažem ...nisam debel, to je do krzna pa izgledam puffy