Hrvoje Marin
Active member
ORGA broj pa lako znaš kad je napravljen, moj je stajao 6. mjeseci van i ne vidim još u 5. godini problema.
u motornom prostoru na svjetlima, turbini i ostalim dijelovima se može provjeriti koji datum i sat su proizvedeni, tako da je to još lakše na taj načinORGA broj pa lako znaš kad je napravljen, moj je stajao 6. mjeseci van i ne vidim još u 5. godini problema.
Ja sam gore na svog piksaća puknul Dunlopice 185/65/15..odlična guma :whistling:razmišljam možda da na njega stavim zimske gume
imate neku preporuku za njih za berlinga
thnx
respectEvo da iznesem svoju prosječnu potrošnju: sad na putu od Gornjih Vrhovina do Karlovca (po staroj cesti) po BC je bila 4.1 l..:angel:
:
hvala na odgovorumislim da se isplati otic u EU, samo tebi se vise isplati otic u italiju - valjda ti je blize..
btw: ja imam neke zimske goodrich, i dobre su po snjegu, ljeti po kisi su ko plastika klizu se katastrofa, ostalo sve ok.
hm , dost još do izmjene!hvala na odgovoru
evo autić već broji 4.200 km![]()
auto je bio dosta na akciji i tada nisam znao da će mi trebati zimske gumenisam ni skuzio da je rjec o friskom auticu, pa kaj nisi kod kupnje trazil i zimske gume s tepisima npr. ?! sad ne bi imal ovih problema![]()
e da maruna jako puno prodaju s riječke strane UčkeBilo ti dosadno, a?
Kaj se nisu u petak javio pa bi mi dofurao marune do Èakovca? Bar imaš placa v Berlingu..
Usput bi i potrošnju stestirao.... Nikaj ak ovaj vikend ideš se javi!
Sretno s autom i PAZI u prometu!
autić ima taman 4.900 km
malo sam testirao potrošnju jer mi je bilo dosadno
ako se po gradu Puli (nema veliki intenzitet prometa i malo je stajanja) pripazi
potrošnja mu po BC može iznositi nekih 5,1 do 5,3 litre na 100 kmh
ako se na istarskom Ypsilonu pripazi i vozi do nekih 110 kmh
potrošnja po BC na relaciji Pu-Rijeka i natrag bude nekih 5,5 litara / 100 kmh
s druge strane, ako se ne pazi kombinirana gradska vožnja i vožnja Ypsilonom pokazuje po BC prosjek 5,8 do 6,0 litara
ta neka mjerenja sam radio čisto jer mi je dosadno, a stalno sam u berlingu
dobar je, zadovoljan sam
tekućine (ulje i rashladna) nisam zamjetio da je potrošio, tj. svakih 400-500 km provjerim i uvijek su na istoj razini
za vikend mu slijede zimske gume
pranje i nanošenje sredstva za sjaj i zaštitu na lak
pretpostavljam da ću negdje u prosincu ili siječnju kad bude imao 10.000 km otići na prvu zamjenu ulja
ista dimenzija gumaŠta vi radite sa avtomobilima?
JA imam porabu u proseku 7.6... avtoput 130-140= 8.7
1.6 hdi 92 Euro5 9000km ?!
kotači 215/55/R16
Potpis!Šta vi radite sa avtomobilima?
JA imam porabu u proseku 7.6... avtoput 130-140= 8.7
1.6 hdi 92 Euro5 9000km ?!
kotači 215/55/R16
fulao sam - kod mene su 205/15 65 gumeista dimenzija guma
ja držim visok prosjek brzine ali ne forsiram![]()