Ax 11 tge 1.1 by RI-222

RI-222

Member
Jucer mi je nakon benzinske curilo gorivo na neku gumenu cijev(mozda povrat neki neznam,kod zadnjeg desnog kotaca dole)pa prestalo i danas ostao bez mjenjaca na cesti jer mi se odvojila poluga dole koja se spaja sa drugim djelom preko neke okrugle gume,sva sreca pa sam imao plasticne vezice u autu i nesto nabrzinu namjestio pa sam u prvu i trecu mogao mjenjat.
svaki dan se nesto raspadne na autu,ja mislim da vise nema sta kad sam sve promijenio:whistling:

RI-222

Member
begovo razdolje preko 1000 m nadmorske visine ,to je matic poljana gdje sam ga slikao,ta kamenja su kao smrznuti partizani koliko sam skuzio:)
iz tuka sam isao preko te bijele ceste na begovo isao sam full dugo jer mi je svako tolko neka grana zapela i cesta je razvaljena od kise,od onda se ax poceo naglo rastavljat:D

Marko

Well-known member
vozit ćeš alat sa sobom kao ja nekad u jugiću... i ostali koji su tada vozili prave aute. Ništa nas nije smjelo iznenaditi!

RI-222

Member
Motor je skroz rastavljen nije samo brtva mjenjanja,moguce da je voda curila kroz gumice oko cilindra a ne samo preko brtve glave,i pustalo mi je ulje na semeringu od razvodnika koliko sam skuzio mehanicara,mjenjat ce se zupcasti,pumpa vode ,zatezac,svi zglobovi od polugica mjenjaca jer su istroseni pa ispadaju i sve cijevi ce se promijenit od goriva iza oko rezervoara i naprijed oko motora i par cijevi od vode jer nisu original,a kad se to sredi ide klupa iza na tapeciranje jer sam stavio siceve koje mi je deda sredio od 106 rallya:)

RI-222

Member
mislio sam stavit drugi jer mi je par njih reklo da je u banani,a mehanicar je rekao da nije nis strasno:)pa sam odlucio ovog sredit,ipak je malo vise toga za mijenjat ali to bi morao i da sam drugi motor uzeo,inace meni pise da auto ima 145 tkm ali je puknuta km sajla,ja sam mislo da je pukla nedavno ali bratic kaze neki dan da je puknuta vec 10 godina:doh:ROFL i da auto ima najmanje 350 tkm.

RI-222

Member
motor napravljen,glava ravna,nova brtva,sve polugice od mjenjaca nove,veliki servis napravljen,nova pumpa vode neki lezaji i zatezac,brtva razvodnika,motor radi odlicno,e i gumu sam kupio na kantridi bila je 570kn:)
ovo je bio zadnji veliki trosak na autu napokon :angel:
jedna slika nakon test voznje:D(malo je mutna)

RI-222

Member
pustit cu sad malo ax-a,jer nemam sta obuc zbog njega,a rijecanke ne pricaju, vruce im je pa se skidaju:Djos ako nema klime u autuLOL

Na vrh