Ax 11 tge 1.1 by RI-222

deda

New member
Ide on i sa 1,1 ko gluha kuja.

Imam ti ja dva prednja sica od Peugeota 106 Rally,dam i za jedne čevape i radler, ak ti se da dođi po njih.

RI-222

Member
Ide on i sa 1,1 ko gluha kuja.

Imam ti ja dva prednja sica od Peugeota 106 Rally,dam i za jedne čevape i radler, ak ti se da dođi po njih.
Ma nista od jaceg motora,ide ko lud:whistling:
Dogovoreno:D,doc cu po njih u subotu(ili ned) ako moze? jesu li u dobrom stanju?

To! Daj malo filmića / slika.... ;)
za tjedan dana,moram sajbu promijenit i jos puno toga...:whistling:

Što bi Zmixi rekao, samo ti to teraj:D
teram i to dobro:D

RI-222

Member
Nakon par dana voznje sa ax-om,rastegnuo se remen od alternatora(bio je zategnut prije nego sto sam ga isao vozit i zatezac je isto ok nije se otpustio),gume i amortizeri su su super drzi cestu odlicno,prvi dan voznje mi se auto gasio nakon stajanja(i kad je ugrijan)sad je sve ok:cool:

ExOduS442xb

Racing
Meni se gasio isto, kad se odvrte šarafi na karbusu od vibracija pa je ulazilo previše zraka, naravno samo kad je topal jer je čok držo dok je hladan pa kad se iskopca problem

RI-222

Member
ne gasi se vise:D,opet javljam: pukla kopca od sajle rucne pa sad struze bulzir po podu,pukao remen od alternatora(stavljen vec novi),i sajba mi je bila malo puknuta sad je puno:D,inace sve 5

RI-222

Member
nisam ga slikao od kad je regan pa eto jedna:)

auto opet rastavljam za tjedan dana,propada kocnica polako(treba sredit),sajbu moram promijenit,przonjere pofarbat,promijenit zupcasti(i sve sto bi trebalo uz njega),kablove ,svijecice , karburator vidjet dali je dobro nastelan i sve gumene cijevi cu promijenit na autu.
Zezao me plovak,pa sam ga danas malo izvadio i prodrmao(zasad radi ok)
e da i maglenke sam kupio samo cu okvire ofarbat u grafitno crnu jer su pozutili od sunca

Posljednje uređivanje:

RI-222

Member
Opet malo kvarova:D,treba promijenit brtvu glave,glavni kocioni cilindar,i jucer sam se malo razletio po viskovu jer su kocnice lose pa sam odvalio u bankinu(napravio se balon na gumi i rastelan je volan skroz.

Sta da radim sad s tim sto mi je volan cudan(kad ga drzim ravno neidem ravno i cudan je osjecaj dok skrecem kao da je rastelano sve),da samo centriram trap ili?

ax sport

New member
Opet malo kvarova:D,treba promijenit brtvu glave,glavni kocioni cilindar,i jucer sam se malo razletio po viskovu jer su kocnice lose pa sam odvalio u bankinu(napravio se balon na gumi i rastelan je volan skroz.

Sta da radim sad s tim sto mi je volan cudan(kad ga drzim ravno neidem ravno i cudan je osjecaj dok skrecem kao da je rastelano sve),da samo centriram trap ili?
Bok,najvjerovatnije se skrivila vilica

RI-222

Member
ooo duje :D nisam znao da si i ovdje... ax je do jaja! sredi ove kvarove do petka i vidimo se na meetu :D
tesko do petka,bit ce gotov za nekoliko petka hehe:D

Bok,najvjerovatnije se skrivila vilica
auto ne vuce ni u jednu stranu sve je isto kao prije jedino mi je volan u desno kad idem ravno pa sumljam u spone:hmmm:,a dat cu ga kod nekog sta se kuzi uto pa nek gleda.

Sad sam stavio maglenke na ax-a,boja okvira je kao na felgama i oko prozora boja,treba ih jos spojit ali ima vremena...

i nesretna guma skinuta i stavljene dvije orginal celicne na auto sa toyo gumama.

Na vrh