Ma nista od jaceg motora,ide ko lud:whistling:Ide on i sa 1,1 ko gluha kuja.
Imam ti ja dva prednja sica od Peugeota 106 Rally,dam i za jedne čevape i radler, ak ti se da dođi po njih.
za tjedan dana,moram sajbu promijenit i jos puno toga...:whistling:To! Daj malo filmića / slika....![]()
teram i to dobroŠto bi Zmixi rekao, samo ti to teraj![]()
lako za prasinu,eto i sicevi su rijeseniU autu su bili jako kratko,samo što dugo stoje na tavanu,treba ih očistit od prašine.
Bok,najvjerovatnije se skrivila vilicaOpet malo kvarova,treba promijenit brtvu glave,glavni kocioni cilindar,i jucer sam se malo razletio po viskovu jer su kocnice lose pa sam odvalio u bankinu(napravio se balon na gumi i rastelan je volan skroz.
Sta da radim sad s tim sto mi je volan cudan(kad ga drzim ravno neidem ravno i cudan je osjecaj dok skrecem kao da je rastelano sve),da samo centriram trap ili?
tesko do petka,bit ce gotov za nekoliko petka heheooo dujenisam znao da si i ovdje... ax je do jaja! sredi ove kvarove do petka i vidimo se na meetu
![]()
auto ne vuce ni u jednu stranu sve je isto kao prije jedino mi je volan u desno kad idem ravno pa sumljam u spone:hmmm:,a dat cu ga kod nekog sta se kuzi uto pa nek gleda.Bok,najvjerovatnije se skrivila vilica
Znam idu ca sto prije i stavljam bijele,i okvire od registracija cu maknut i stavit aluminijske mat crne ili nista samo nitneMalo migavci odudaraju sa bojom,sve drugo ok!
to se nebi desilo da si uzeo tigar gume :whistling: