hahah,a ja bas mislio stavit bijele,jer su ovi izbljeđeni,vidjet cu jos,a farovi dolaze u utorakdobro se uklapaju žuti žmigavcialac-gore:
da su bijeli bilo bi mi "pre"
tatra 3.0 v6 motorKakvi je buggy za autocross lijevo?![]()
Odličan! Gledal sam ga u Ribniku jednom...tatra 3.0 v6 motor![]()
a sve je jadno,nitko nema para i sve je manje pravih autaOdličan! Gledal sam ga u Ribniku jednom...
Šteta kaj je taj autocross tak jadan (kao i sve ostalo)u Rvata....
Sorry za OT, tres bon ax!
Taman kad je rally Novi Vindloskia sve je jadno,nitko nema para i sve je manje pravih auta,inace bit ce dobra trka u rupi u 6 mjesecu
![]()
da ,svaki zavoj jedan na krovu drugi zakuhao:grin:Taman kad je rally Novi Vindloski
Da bar ima krivih pa bi nekaj, ovak nema ničega....volim ja heroje s malim autima u diviziji 1a![]()
mozes i samo jabucicu,,bar je bilo za kupit...da ,svaki zavoj jedan na krovu drugi zakuhao:grin:
kad je novi vinodolski da odem pogledat?
danas na ax-u zakrpao posudu za prat stakla i stavljam na auto,jucer na prvoj probnoj voznji se izvukla jabucuca iz vilice,sad neznam dali se mora cijela vilica mijenjat ili se moze kupit jabucica pa upresat u vilicu![]()
evo bas sam se raspitao danas ,da moze se jabucica samo zamijenit ali opet je cudno da je tako lako ispala i lako se stavi nazad:hmmm:mozes i samo jabucicu,,bar je bilo za kupit...
jesuJesu to one goxove felge gore ?
nije prašina vise ugljenprašini ??![]()