Ax 11 tge 1.1 by RI-222

RI-222

Member
Odličan! Gledal sam ga u Ribniku jednom...
Šteta kaj je taj autocross tak jadan (kao i sve ostalo)u Rvata....

Sorry za OT, tres bon ax!
a sve je jadno,nitko nema para i sve je manje pravih auta:mad:,inace bit ce dobra trka u rupi u 6 mjesecu;)

Vedran

New member
a sve je jadno,nitko nema para i sve je manje pravih auta:mad:,inace bit ce dobra trka u rupi u 6 mjesecu;)
Taman kad je rally Novi Vindloski:(

Da bar ima krivih pa bi nekaj, ovak nema ničega....volim ja heroje s malim autima u diviziji 1a :)

RI-222

Member
Taman kad je rally Novi Vindloski:(

Da bar ima krivih pa bi nekaj, ovak nema ničega....volim ja heroje s malim autima u diviziji 1a :)
da ,svaki zavoj jedan na krovu drugi zakuhao:grin:
kad je novi vinodolski da odem pogledat?

danas na ax-u zakrpao posudu za prat stakla i stavljam na auto,jucer na prvoj probnoj voznji se izvukla jabucuca iz vilice,sad neznam dali se mora cijela vilica mijenjat ili se moze kupit jabucica pa upresat u vilicu:confused:

AX-ja

èudo jedno
da ,svaki zavoj jedan na krovu drugi zakuhao:grin:
kad je novi vinodolski da odem pogledat?

danas na ax-u zakrpao posudu za prat stakla i stavljam na auto,jucer na prvoj probnoj voznji se izvukla jabucuca iz vilice,sad neznam dali se mora cijela vilica mijenjat ili se moze kupit jabucica pa upresat u vilicu:confused:
mozes i samo jabucicu,,bar je bilo za kupit...

RI-222

Member
ovako auto stoji,kad gledas blatobrane izgleda kao da je naprijed dignut, jer ima mjesta oko gume i blatobrana,ali ga nemogu naprijed vise spustit jer kad gledas prag onda vidis da je auto vise spusten naprijed,tako da nemozes tu vise nis napravit osim stavit 14" felge pa da popuni taj prostor:cool:

Na vrh