boban1982 New member 17. veljače 2012. #142 Lepo,lepo,sad je pravi!Ko iz fabrike,svaka cast na trudu!
RI-222 Member 17. veljače 2012. #144 hvala svima zaboravio sam napisat da cu u ponedjeljak jos volan i glavu kupit(toora grid dubina 90mm)
hvala svima zaboravio sam napisat da cu u ponedjeljak jos volan i glavu kupit(toora grid dubina 90mm)
RI-222 Member 18. veljače 2012. #146 amortizeri i opruge(Ta technix) u garazi sutra ih stavljam na ax-a danas malo slagao auto(slike su malo losije jer je sa moba slikano)
amortizeri i opruge(Ta technix) u garazi sutra ih stavljam na ax-a danas malo slagao auto(slike su malo losije jer je sa moba slikano)
RI-222 Member 22. veljače 2012. #147 došli diskovi i plocice TRW glava sparco i volan toora grid 90mm dubina a usput sam uzeo i omp rucicu
došli diskovi i plocice TRW glava sparco i volan toora grid 90mm dubina a usput sam uzeo i omp rucicu
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 22. veljače 2012. #148 Aaaaa,vidim sklapa se punom parom alacgore: ps samo pazi da kad ga središ,da ga baka ne uzme nazad
RI-222 Member 22. veljače 2012. #149 mirda69 je rekao: amo pazi da kad ga središ,da ga baka ne uzme nazad Više... hahaha valjda nece do sutra nis pokusavat, jer ga idem prepisat ujutro
mirda69 je rekao: amo pazi da kad ga središ,da ga baka ne uzme nazad Više... hahaha valjda nece do sutra nis pokusavat, jer ga idem prepisat ujutro
RI-222 Member 22. veljače 2012. #151 Ciki vts je rekao: Fino tebi to ide samo ti njega slazi Više... hvala,sutra sve na autu,samo da naprijed ljepo sjedne kad ga spustim:hmmm:
Ciki vts je rekao: Fino tebi to ide samo ti njega slazi Više... hvala,sutra sve na autu,samo da naprijed ljepo sjedne kad ga spustim:hmmm:
gox New member 23. veljače 2012. #154 Super upgrade-ovi..jedino mi se ova OMP ručica ne sviđa..mogo si s ebaya naručit type r u sivoj/srebrnoj boji s crvenim brojevima
Super upgrade-ovi..jedino mi se ova OMP ručica ne sviđa..mogo si s ebaya naručit type r u sivoj/srebrnoj boji s crvenim brojevima
RI-222 Member 23. veljače 2012. #155 meni je ova rucica ok,samo mi smeta malo sto se ovi imbusi sjaje,od honde rucica mi je uvijek bila dobra ali nisam se sjetio da se moze nac
meni je ova rucica ok,samo mi smeta malo sto se ovi imbusi sjaje,od honde rucica mi je uvijek bila dobra ali nisam se sjetio da se moze nac
Dalibor Dado Tornado 23. veljače 2012. #156 sigurno ima na otpadu ručica od ZX-a, kao ta je okrugla samo što nije srebrna, ne izlaze inbusi iz nje, i ne piše na njoj OMP nego je prikaz rasporeda brzina, ali osim toga je ista
sigurno ima na otpadu ručica od ZX-a, kao ta je okrugla samo što nije srebrna, ne izlaze inbusi iz nje, i ne piše na njoj OMP nego je prikaz rasporeda brzina, ali osim toga je ista
RI-222 Member 23. veljače 2012. #157 ma,lako sad za rucicu mogao bi ju u mat crno ofarbat i bit ce ok
boban1982 New member 23. veljače 2012. #158 Taman ces ga napakovati kad se otopi sav ovaj sneg,pa pun gas niz ulicu!
RI-222 Member 23. veljače 2012. #159 za tjedan dana je ax na cesti napokon sutra ga spustam i stavljam sve to jer nisam stigao danas