5.3.2016. CFH susret

Randy5

Active member
Izgleda da sam pomiješao, mislio sam na restoran Æurak, kako piše na street wiew-u. Ispričavam se. Zanemarite moje upute.

ZlatkoC4

Well-known member
ajde ljudi još tjedan dana imate da se pridružite pravim ljudima sa foruma na susretu :grin:
družite se nemojte kuči samo sjediti uz tipkovnicu i serije na tv, već se uhvatite malo i svježeg zraka sa ekipom sa CFH:grin:

Kizokc

Active member
Sorry ja ipak ne mogu doći, dobio sam novi raspored na poslu i radim popodne taj dan, tako da sorry nista, drugi put...

2mario2

Well-known member
I ja sam upitan, al zbog financijske situacije. Al ako bude promjena onda svakak dođem. Javim još dva-tri dana prije jel budem mogao ili ne

ZlatkoC4

Well-known member
radim popodne taj dan, tako da sorry nista, drugi put...
ok, što se mora nije teško.

Javim još dva-tri dana prije jel budem mogao ili ne
Vidi pa javi...

Okupljanje započinje oko 15h. Mjesto susreta Ul.Rugvička br 215 piše vam tabla Bunčić , 10370 Dugo Selo

Molim samo sve koji dolaze na susret a imaju nešto u planu i pojesti na susretu da mi jave bilo ovdje ili na privatnu poruku samo da imamo okvirno zbog restorana da znaju. Hvala.
A evo tu je cijeli i riblji kao i mesni meni pa birajte ljudi što želite.

U stranici pri je jelovnik ako koga još zanima pa nek pogleda i naruči si što želi.

Trenutni popis najavljenih forumaša
1. ZlatkoC4- C4-------------Vinkovci+++++Supruga
2. 2mario2 - Saxo VTS---- Bedekovčina
3. Vborovic - C5-X7 --------Varaždin
4. mirda69 - C3 Picasso ---Zagreb
5. Ax-ja - AX----------------Rijeka+++++Supruga
6. Deda - Ami Cabrio-------Zagreb+++++Supruga
7. Igor - ax ---------------- Zagreb++++Supruga
8. Ante - C3 Picasso--------Zagreb
9. Krky - C3 hdi-------------Koprivnica
10. Markan 1000- C4-------Zagreb
11. Clutch - C-Elysee-------Zagreb
12. Kegel- AX ---------------Varaždinske Toplice
13. Tihomir-Peugeot--------Varaždinske Toplice
14. brezC4 ----------------- Vukovar
15.
Dopišite se!

14 automobila 18 Osoba

Za Klopu mi javite na privatno neću je stavljati ovdje na popis već samo da možemo otprilike javiti što bude trebalo.
Za klopu su se za sad javili.

1.Zlatko i Supruga.
2.Deda i Supruga.
3. Kegel.
4. Tihomir
5. vborovic
6. Ax-ja i Supruga
7.

Za sve one koji dolaze na susret neka si zapišu moj broj Mob: 0919448192 broj je u T-com mreži imate me na viberu ,whastApp, sms

Ruske

Active member
ja cu isto javiti 2-3 dana prije, ovisno kad saznam dal radim ili ne, pitao sam slobodno ili barem zamjenu za jutarnju do 14 najkasnije, posto bi trebao raditi popodnevnu po rasporedu :(

deda

New member
Ajde ljudi pošaljite na pp ako nikako drugačije,meni ili Zlatku da znam rezervirati klopu.Srijeda dopodne je zadnji termin za javiti,tako da do sutra navečer moram znati.

Ruske

Active member
nadam se da cu nekako moc se progurati za klopu, ako budem dosao, neznam dal cu sutra znati dal imam slobodan dan ili ne...ako ne, cu znat do petka sigurno, ali to vam je kasno :(

ZlatkoC4

Well-known member
nadam se da cu nekako moc se progurati za klopu, ako budem dosao, neznam dal cu sutra znati dal imam slobodan dan ili ne...ako ne, cu znat do petka sigurno, ali to vam je kasno
nikad nije kasno za doći a u restoranu mora biti nešto za naručiti:grin:

Ajde ljudi pošaljite na pp ako nikako drugačije,meni ili Zlatku da znam rezervirati klopu.Srijeda dopodne je zadnji termin za javiti,tako da do sutra navečer moram znati.
sutra ti ja javim deda što su dečki naručili. mjenjo sam mob pa sam ostao bez nekih brojeva pa ih sad vračam :D
Napomena:
Ovi su se prijavili za jelo ako netko nije na popisu neka mi javi na 0919448192
1.Zlatko i Supruga.
2.Deda i Supruga.
3. Kegel.
4. Tihomir
5. vborovic
6. Ax-ja i Supruga

ante66

Active member
Sad definitivno na klopu ne stizem, a potakli ste me na razmisljanje o fišu.
Da budem pristojniji u izricaju pokupio neku zelucanu virozu sa temperaturom. Nadam se da budem do subote u stanju uopce voziti , a ako ne uzivajte vi.

tekken

Summum ius, summa iniuria

Znači dečki kog su ovo uhvatili na putu za meet? Èini mi se da je ovo sve daleko unaprijed planirano i smišljeno, deda ništa ne prepušta slučaju :p

Na vrh