5.3.2016. CFH susret

ante66

Active member
Nemoj sad da mi se izvlačiš pa da nedođeš
Trebao bi oziviti do subote.Umro mi tetak u Dalmaciji. Ljudi ti se zaluju i pokupili svi u obitelji neki virus.Kazu da dole ima gripe. Znas kad juce nisam mogao zapalit ( a neki svrsili na infuziji).U toj varijanti bolje da se ne rukujemo

ZlatkoC4

Well-known member
Trebao bi oziviti do subote.
Lječi se Ante nedaj se :grin:
Žao mi je za tetka :(

Okupljanje započinje oko 15h. Mjesto susreta Ul.Rugvička br 215 piše vam tabla Bunčić , 10370 Dugo Selo

Molim samo sve koji dolaze na susret a imaju nešto u planu i pojesti na susretu da mi jave bilo ovdje ili na privatnu poruku samo da imamo okvirno zbog restorana da znaju. Hvala.
A evo tu je cijeli i riblji kao i mesni meni pa birajte ljudi što želite.

U stranici pri je jelovnik ako koga još zanima pa nek pogleda i naruči si što želi.

Trenutni popis najavljenih forumaša
1. ZlatkoC4- C4-------------Vinkovci+++++Supruga
2. 2mario2 - Saxo VTS---- Bedekovčina
3. Vborovic - C5-X7 --------Varaždin
4. mirda69 - C3 Picasso ---Zagreb
5. Ax-ja - AX----------------Rijeka+++++Supruga
6. Deda - Ami Cabrio-------Zagreb+++++Supruga
7. Igor - ax ---------------- Zagreb++++Supruga
8. Ante - C3 Picasso--------Zagreb
9. Krky - C3 hdi-------------Koprivnica
10. Markan 1000- C4-------Zagreb
11. Clutch - C-Elysee-------Zagreb
12. Kegel- AX ---------------Varaždinske Toplice
13. Tihomir-Peugeot--------Varaždinske Toplice
14. brezC4 ----------------- Vukovar+++++++++gospođa
15.
Dopišite se!

14 automobila 19 Osoba

Za Klopu mi javite na privatno neću je stavljati ovdje na popis već samo da možemo otprilike javiti što bude trebalo.
Za klopu su se za sad javili.

1.Zlatko i Supruga.
2.Deda i Supruga.
3. Kegel
4. Tihomir
5. vborovic
6. Ax-ja i Supruga
7. BrezC4 i Gospođa

Za sve one koji dolaze na susret neka si zapišu moj broj Mob: 0919448192 broj je u T-com mreži imate me na viberu ,whastApp, sms

Posljednje uređivanje:

deda

New member
Ovi koji su se naručili za klopu,ja ću sutra dat spisak i da bude negdje oko 16.30 za servirat.Oni koji nisu ili će kasnije doći sami naručuju ako hočeju i kaj
budu hteli.

markan1000

Well-known member
odlično deda, to mi se sviđa. ja prije 17:30 nema šanse da stignem, i ako se može naručiti neka gotova klopa u to doba za maznuti na brzinu, bilo bi idealno

Ruske

Active member
evo ja nisam uspio zamjeniti danasnji slobodni dan za subotu, tako da danas sam free, a to znaci da subotu radim, rekla mi sefica da ce mi zamjeniti da radim subotu do 14, pitala gdje to idem (ona isto nesto u autima, samo fiati), pa sam joj objasnio i rekla ok sredit cemo

kako god, iducih dana cu saznati dal 100% radim do 14, pa ako je tako, dolazim oko 16...ne prije...mozda ni ne stignem na serviranje :D kako god, najvj dolazi frend isto samnom, on isto do 14 radi, pa bi nam se poklapalo, dakle eventualno dodam kroz par dana 1 auto 2 osobe na listu :)

nesto su mi neki ljudi isto govorili da ce doc, dvojica sa c4kama, jedan iz petrinje i jedan iz karlovca, neznam dal su ovdje uopce registrirani, kako god, javim sve do sutra-preksutra

ZlatkoC4

Well-known member
Svi su dobro došli a što se tiće klope pa to je restoran uvjek oni mogu napraviti kad got neku klopu za kasnije goste, mislim one koji su gladni :D

Naravno da može doći i netko tko nije na forumu sa svojim Citroenom:grin:

pozdrav i vidimo se ljudi u subotu....:euforija::hello:

Ajde Zagrepčani nešto ste se stisli za odaziv na susret najbrojniji ste a na susretu Zagreb će biti više vozila iz ostatka Hrvatske nego iz Zagreba :confused:

Subota 15h vidimo se :prijatelj::hello::euforija:

ante66

Active member
Ajde Zagrepčani nešto ste se stisli za odaziv na susret najbrojniji ste a na susretu Zagreb će biti više vozila iz ostatka Hrvatske nego iz Zagreba
Pa to nije Zagreb:grin: , mogli smo reci susret Sjeverozapadna Hrvatska i sire:grin:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
I,što čemo,da odkažemo susret?
Pola pahulje snijega i vi ćete otkazati vjerojatno najveći forumski susret ikad? :D Ma, dajte.

Vrijeme će vam ići na ruku. Opširnije u nastavku:

Vremenska prognoza za Zagreb i okolicu za 05.03.2016

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ujutro mjestimice magla, a poslijepodne porast naoblake, u noći na nedjelju i malo kiše. Vjetar slab i umjeren jugozapadni i južni. Najniža jutarnja temperatura od -3 do 0, a najviša dnevna oko 12 °C.

Zadnja izmjena 04.03.2016 u 13 sati

Kišit će tek nakon susreta. Mirni ste.

Na vrh