Neobavezni razgovori 💬

Brruno

Well-known member
Pitanje je šta napraviti u vezi toga. Ponekad dođe neki majmun koji ih sve isprebija i uzme banane i pokaže im kako. Svakih 30-40 godina.
 

Cutac

Prèkaroš
Hvala 👍
Budem stavio i usporedbu iPhonea sa Pixelom kad mi stigne. Ali da, pravi fotoaparat je 700 puta bolji. A i kad uzmeš da sam Nokiu platio 2600 kuna prije skoro 4 godine, a cura je nedavno iPhone platila preko 7000, kvaliteta fotografija i nije toliko nešto bolja :)
Malo je bolji post processing i nafrljen je clarity filter, ali to je više manje to.
 

szahtila

Well-known member
Auto na obje fotke izgleda kao da je jučer napustio tvornicu, ali to je ipak do vlasnika a ne mobitela :)🍻(y)
Autu i tebi stvarno svaka čast. No fotkanje mobitelom i "pravim" fotoaparatom s adekvatnim objektivom za određenu situaciju ne može se uspoređivat
 

Cutac

Prèkaroš
Možda je jeftine RAC uzet par dana pa se iživit.
Eh, nema E92 M3 za rent kod nas :(

prodas sve te crvendace i uzmes ga.
Je, da :D Nema E92 M3 u normalnoj boji, da je ručni mjenjač, bez iDrive-a, ispod cca. 35 tisuća eura.
A kad budem imao 35 tisuća eura, to neće moći biti odvojeno za V8 kupe BMW. A ako/kada(nadam se :D) budem imao 35-40k€ za odvojiti za vikend auto, tada će E92 M3 koštati sto tisuća eura. Ja neću doživjeti da imam i pare i priliku da posjedujem neki tako ludi V8, V10, V12...
Sada imam priliku, ali nemam pare. Kad, opet, ako, budem imao pare, tada će auti vjerojatno biti toliko sterilni i mali turbaci da će ovakav sadašnji VTS biti egzotika. Zato ga i čuvam, ako ga prodam, taj dio hobija komotno mogu križati.
 
Na vrh